Soția lui Alexandru Arșinel, internată în spital. “Acum nu mai poate merge singură”

20 iunie 2017 20:56

Soția lui Alexandru Arșinel, internată în spital, după ce în urmă cu doar câteva luni a căzut și s-a lovit puternic la cap. Aceasta a fost operată atunci de urgență. În prezent, femeia se află sub supravegherea medicilor, pentru noi investigații.

Soția lui Alexandru Arșinel, internată în spital, pentru analize. Totul s-a petrecut acum aproximativ un an, la serbarea nepotului lor, când aceasta a căzut pe scări.

Soția lui Alexandru Arșinel, internată în spital. “Acum nu mai poate merge singură”

Soția lui Alexandru Arșinel, internată în spital de câteva zile

„Dezastrul nostru este soţia, care este internată la Spitalul Municipal unde i se fac analize. A fost o întâmplare, a căzut pe scări, a făcut un hematom, a fost operată, este deocamdată aşa cum este cu speranţa că vor apărea îmbunătăţiri la starea ei. A fost la grădiniţă anul trecut la serbarea lui Rareş şi a căzut pe scări. I s-a agăţat tocul de o scară. A fost nevoită să ajungă de urgenţă să i se scoată cheagul de sânge. Meseria ei a fost să lucreze în sport, acum nu mai poate merge singură. Este internată de o săptămână jumătate, o să o aduc joi acasă.” a spus Alexandru Arşinel la Antena Stars.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro