MENIU CAUTĂ
29 Apr. 2018 14:17

Un bărbat din Botoșani a vrut să-și întărească penisul cu silicon sanitar, dar a ajuns la spital

Distribuie

Un bărbat din Botoșani a vrut să-și întărească penisul cu silicon sanitar, dar a ajuns de urgență la spital, sâmbătă, 28 aprilie, după ce s-a speriat de consecințe. Organul tânărului de de 30 de ani s-a umflat şi apoi a început să îl doară.

Cadrele medicale l-au trimis la un consult de specialitate la un medic urolog, care l-a asigurat pe acesta că totul va reveni la normal, după ce i-a prescris un tratament şi i-a recomandat repaus de la activităţi sexuale pentru următoarea perioadă.

„Din păcate, astfel de situaţii nu sunt atât de rare pe cât şi-ar închipui cineva. A fost un bărbat, tot de aceeaşi vârstă, care şi-a injectat o cantitate de canamicină în aceeaşi zonă. A auzit că i se va îngroşa, însă a ajuns la noi cu dureri mari', a povestit un asistent din cadrul Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU), pentru Monitorul de Botoșani.

Recent, un bărbat din SUA şi-a rupt penisul în timpul unei partide de sex. Află ce poziţie experimenta când s-a auzit trosnitura.

FOTO – monitorulbt.roCITEȘTE ȘI… Muzica anilor 80 se ascultă și azi. Hiturile tinereții, de la Queen la Modern Talking, Sabrina și Kulture BeatLoading...
Comentarii