BERBEC

Nimic nu îți poate strica starea de bine acum, dragă Berbec. Această Lună nouă este un moment minunat pentru a da viață oricăror obiective legate de sănătate. Indiferent dacă asta înseamnă stabilirea unor limite mai puternice de muncă/viață sau să te angajezi să gătești mai des acasă. Și nu uita, nu trebuie să schimbați totul dintr-odată. Micile schimbări vor conta în timp.

TAUR

Luna nouă din tărâmul unui alt semn de pământ va scoate în evidență latura ta pragmatică, dragă Taur. Dar asta nu înseamnă că nu poți face ceva care să îți stârnească pasiunea! Bucuria, romantismul și inspirația nu trebuie să fie spontane pentru a fi incitante. Fă-ți un plan solid pentru a-ți urma inima și a-ți hrăni spiritul.

GEMENI

Vrei să știi modalitatea perfectă de a canaliza energia curată și ordonată a Fecioarei sub această Lună nouă, dragă Gemeni? Organizează-ți spațiul de locuit! Această lunație activează casa a patra a locuinței, ceea ce te inspiră să dai o nouă frunză acasă și să-ți pui ordinea în afacerile personale. Folosiți această explozie de motivație pentru a crea un sanctuar fără dezordine.

Citeste continuarea pe Sfatulparintilor.ro

ARTICOL PRELUAT DE PE SFATULPARINTILOR.RO

Urmărește-ne pe Google News
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.