14 Feb. 2018 19:25 , de Bogdan Cioara (Arad)

Florin Manea vrea să cumpere UTA. ”Bătrâna Doamnă”, pețită chiar de Ziua Îndrăgostiților / GALERIE FOTO

Distribuie

Florin Manea vrea să cumpere UTA. ”Bătrâna Doamnă”, pețită chiar de Ziua Îndrăgostiților.

UTA a pierdut cu o echipă de județ, dar e tot mai curtată de Florin Manea. Fiul legendei rapidiste Nicolae Manea s-a întâlnit cu Gheorghe Falcă, primarul din Arad și spune că are undă verde pentru a deveni principalul finanțator al „campioanei provinciei'.

Eu consider că am avut întâlnirea decisivă cu primarul Falcă. Voi finanța UTA, alături de primărie. Cei din actuala conducere nu au băgat bani până acum, așa că nu au de ce să se opună', a declarat Manea, care s-a întreținut la marginea terenului cu Nicolae Mitu, care i-a fost coleg de cameră la echipa FC Arad Telecom.

Manea jr. (foto jos, stânga) a jucat un meci și în culorile echipei fanion din orașul de pe Mureș, la finele anilor 90.

Suporterii cer garanții

Până la a prelua UTA, Florin Manea trebuie, însă, să prezinte garanții financiare, solicitate de asociația Suporter Club UTA, pentru a nu ajunge în situația în care a fost în mandatul lui Adrian Marțean, care a falimentat clubul.

Arădenii au pierdut, scor 0-2, partida amicală susținută pe terenul sintetic Șega, în compania divizionarei D, Crișul Chișineu Criș. La învingători evoluează Adrian Piț, fost coleg la AS Roma cu Francesco Totti!

Altfel, UTA a renunțat la toți străinii din lot în această pauză competițională și se bazează pe un nucleu format din juniori proprii. Sub comanda lui Cristian Todea se află internaționalul de juniori David Popa, care a evoluat timp de trei sezoane la gruparea engleză FC Birmingham.

 

Loading...
Comentarii