MENIU CAUTĂ
15 Sep. 2018 19:23

Mayweather – Pacquiao, meciului secolului 21. ”Mă întorc pentru o sumă cu 9 cifre”. Luptă în decembrie

Distribuie

Mayweather - Pacquiao, meciului secolului 21. Americanul de 41 de ani și filipinezul de 39 de ani, se vor întâlni din nou în ring, la mai bine de tre ani de la singura confruntare directă. Anunțul a fost făcut de american printr-o postare pe contul său de Instagram.

Floyd Mayweather, neînvins în 50 de meciuri la profesioniști, a decis să accepte provocarea lui Manny Pacquiao și să revină în ring. Acesta a postat un clip pe Instagram în care este alături de filipnez la un festival de muzică din Tokyo. Imaginile au fost însoțite de mesajul: 'Mă întorc în ring în acest an ca să mă lupt cu Manny Pacquiao pentru încă o zi în care voi încasa o sumă de nouă cifre'.

Citat de gsp.ro, ESPN susține că marea confruntare ar urma să aibă loc în luna decembrie. Partida va avea și o miză importantă, pe lângă cea financiară, fiind pusă la bătaie centura WBA de campion mondial deținută de Pacquiao la categoria semimijlocie.

220.000.000 $a fost suma aproximativă încasată de Mayweather la prima confruntare cu Pacquiao.

FLOYD MAYWEATHER L-A ÎNVINS PE MANNY PACQUIAO ÎN „MECIUL SECOLULUI'. Americanul a câştigat la puncte


Citește și: VIDEO/ Dan Ciotoi de la Generic ascultă Smiley și Holograf! Cântărețul de muzică de petrecere ne-a făcut mărturisiri surprinzătoare

Loading...
Comentarii