De Daria Maria Diaconu,

În finală, Ana-Maria Brânză, actualmente Popescu, a fost învinsă de poloneza Aleksandra Zamachowska.

Ana-Maria Brânză a scris, pe contul său de Facebook, despre experiențele pe care le-a trăit în Havana.

„”Fă cât de bine poți azi”… acesta a fost gândul cu care am plecat de dimineață spre sala de competiție! și cu speranța că voi face ca (poate) ultima experiență în Cuba să fie una memorabilă!

Ce-i drept, de când am plecat de acasă și până în ziua concursului am tot primit diverse semnale… încă de la aeroport, bagajele noastre (care deja rataseră zborul după cantonamentul din Polonia) se încăpățânau să apară pe bandă; apoi, hotelul la care ați facut rezervare nu are camere disponibile și vă mutăm în altă locație; a doua zi autocarul n-a mai făcut escală să ne culeagă din drum pentru antrenament; când am ajuns la sală, stai că mi-am uitat mânușa acasă (mulțumesc, Alex și Greti ?); azi de dimineață: – E mai bine luăm taxiul ca să fim siguri… siguri că ajungem prea devreme și găsim sala închisă ? (și lista rămâne deschisă până luni seară)

La granița cu o viață nouă. Un reportaj-documentar Elle despre ce se întâmplă cu adevărat cu refugiații din România
Recomandări

La granița cu o viață nouă. Un reportaj-documentar Elle despre ce se întâmplă cu adevărat cu refugiații din România

*uitându-mă puțin la rândurile de mai sus, simplul fapt că am ajuns (echipată corespunzător) pe planșă reprezintă o performanță notabilă ?”, a povestit sportiva.

Ana-Maria Brânză a explicat cum a reușit să se moboilizeze și să căștige medalia de argint la concursul din Cuba.

„Partea bună este că după ce am primit acordul arbitrului și mi-am pus masca pe față, m-am simțit din nou stăpână pe situație și pregătită pentru tot ce avea această zi să îmi ofere ?

Tușă cu tușă, asalt după asalt… am construit, am punctat, m-am bucurat, am greșit, m-am supărat, am luat-o de la capăt și tot așa până în finală!
Mai aveam un singur pas până la aur, dar nu și soluții! Oricât a încercat domnul Popa să întoarcă scrima pe toate părțile și indiferent cât au țipat fetele din tribună, uneori chiar trebui să accepți că adversarul este mai bun! Te înclini, îl feliciți și te mulțumești că tot ce ai putut să faci mai bine astăzi a fost medalia de argint ?

Cuba a fost darnică și de această data cu mine și sunt recunoscătoare ? dar asta nu înseamnă ca n-am putea să ne facem și mâine o bucurie în proba pe echipe”, a scris spadasina în mediul online.

Citeşte şi:

Porcul de Mangalița, un nou subiect de discordie româno-maghiară. Ungurii acuză uzurparea paternității rasei

Bucureștiul liber de acum 30 de ani, fotografiat de un japonez aventurier: “Am văzut mulți oameni frumoși și liberi în acele zile”

La Dărmănești, Bacău, jocul ursului datează de secole. Tradiția nu exclude boxele, inspirația de pe YouTube și mersul cu metroul în Capitală: “Urșii mei nu trebuie tunși, numai cheptănați și unși!”

Mike Tyson a dezvăluit după 30 de ani singura bătaie pe care a avut-o în pușcărie: „Cineva fusese înjunghiat, eram iritat”
GSP.RO

Mike Tyson a dezvăluit după 30 de ani singura bătaie pe care a avut-o în pușcărie: „Cineva fusese înjunghiat, eram iritat”

Horoscop 21 ianuarie 2020. Peștii se găsesc dominați de gânduri negre
HOROSCOP

Horoscop 21 ianuarie 2020. Peștii se găsesc dominați de gânduri negre