De Petre Dobrescu,

Simona Halep a postat ieri un mesaj care a stârnit reacția lui Caramitru, a informat adevarul.ro.

„Zilele trecute, noi jucătorii, am citit o știre prin care cineva anunța un succes triumfător al unei noi întârzieri la procedura de recunoaștere a noului președinte al Federației Române de tenis, Dl Ion Țiriac.

Noi știm că aceste alegeri au fost democratice și avem convingerea fermă că, la ora actuală, Ion Țiriac este singurul om care nu poate fi suspectat de vreun interes cu privire la conducerea tenisului din România.

Cu toate astea, noi nu înțelegem de ce Ministerul Tineretului și Sportului refuză în continuare să finanțeze Federația Română de Tenis.

Aceasta finanțare nu este pentru noi, este pentru activitatea de zi cu zi a Federației și în special pentru toate acțiunile dedicate juniorilor și tinerilor jucători de tenis.

Suntem oricum în ceasul al 12-lea, la un nivel scăzut al întregului sport din România și cu toate astea ministerul refuză să finanțeze o Federație pentru că cineva contestă în instanțe în permanență acțiunile Federației.

Nu înțelegem cum s-a ajuns în această situație și de ce nimeni nu ia o hotărâre sau o poziție față de toate aceste probleme”, a scris Simona Halep pe Facebook.

Mesajul Simonei Halep

„Asocierea ta cu Țiriac îţi face mare rău. Şi textul asta e probabil scris de el nu? Of, of, of. Păcat”, a scris Andrei Caramitru pe Facebook.

Mesajul lui Andrei Caramitru

Citeşte şi:

USR București a depus plângere penală pe numele Gabrielei Firea acuzând-o că, deși știa de ilegalitățile de la Spitalul Gomoiu, nu a sesizat Parchetul

Program prelungit, sâmbătă şi duminică, pentru eliberarea actelor de identitate, astfel încât bucureștenii să își poată exercita dreptul de vot

VIDEO | Cel mai vechi oficiu poștal din lume e scos la vânzare. Poate fi cumpărat la prețul unei vile de lux din Pipera

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.
HOROSCOP
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.