Mergi direct la conținut »
FOTO | Andy Murray, învestit cavaler în cadrul unei ceremonii de la Palatul Buckingham
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > FOTO | Andy Murray, învestit cavaler în cadrul unei ceremonii de la Palatul Buckingham

FOTO | Andy Murray, învestit cavaler în cadrul unei ceremonii de la Palatul Buckingham

Sir Andy Murray a fost învestit cavaler în cadrul unei ceremonii de la Palatul Buckingham, la mai bine de doi ani după ce i-a fost acordată această onoare, notează BBC. 

De Andreea Radu,

Andy Murray, fost numărul 1 mondial şi de trei ori câştigător al unui turneu de Mare Şlem, a fost învestit cu titlul de cavaler în anul 2016, după ce a obținut a doua victorie la Wimbledon și a doua medalie de aur la Jocurile Olimpice, potrivit BBC.

Acum doi ani, el a devenit cel mai tânăr cavaler din istoria Marii Britanii. Tenismanul le-a cerut atunci celor de la Wimbledon să continuă să-i folosească numele și nu apelativul „Sir Andy”, cum este obiceiul.

În cadrul unei ceremonii de la Palatul Buckingham, Andy Murray a fost învestit cavaler de către Prințul Charles. 

La începutul acestui an, Andy Murray a anunțat că intenţionează să se retragă din tenisul profesionist. El își dorește totuși să mai joace și la Wimbledon 2019. Este încă neclar dacă jucătorul de tenis va participa la turneul de la Londra, el refăcându-se după o intervenție chirurgicală la șold.

Foto: Twitter The Royal Family


Casele de pariuri surprind: poți să-ți dublezi miza dacă social-democrații iau locul 1 la alegerile europarlamentare! Ce partid e favorit


 

Close
Închide
  Close