Mergi direct la conținut »
Aroganță! Petrolul se mai și refuză. O divizionară secundă nu a dorit să joace cu ploieștenii!
Sport Libertatea > Sport > Aroganță! Petrolul se mai și refuză. O divizionară secundă nu a dorit să joace cu ploieștenii!

Aroganță! Petrolul se mai și refuză. O divizionară secundă nu a dorit să joace cu ploieștenii!

Petrolul Ploiești este una din echipele cele mai ”vânate” de către jucătorii din Liga I, datorită stabilității financiare de care dispune. După emulația formidabilă creată în ultimele sezoane, Ploieștiul a devenit un ”El Dorado” al fotbalului autohton.

virgil munteanu

Virgil Munteanu face parte din conducerea nou înființatei Ligi Profesioniste pentru cluburile din Liga 2. FOTO:sportcampina.blogspot.com

Reversul medaliei pentru ”găzari” a venit tocmai din partea unei echipe de eșalon inferior. Este vorba de o nou- promovată în liga secundă, Fortuna Câmpina. Aflați în căutarea unui adversar pentru un meci amical înainte de startul oficial al sezonului 2014-2015, petroliștii le-au propus unor echipe din eșaloane inferioare, să le fie ”sparring”.

Cele două echipe onorate de invitația Petrolului au fost Fortuna Câmpina și Astra Ciorani. Ceea ce părea a fi doar o formalitate s-a transformat pentru conducerea ”lupilor” într-un ”șoc”.

Într-o conferință de presă organizată la Câmpina, președintele Fortunei, Virgil Munteanu, a refuzat ieri, cu fermitate, propunerea Petrolului:

„Mulţumim clubului Petrolul Ploieşti pentru invitaţia de a disputa un meci amical, dar am discutat şi cu antrenorul Eusebiu Tudor şi ne-am văzut nevoiţi să declinăm invitaţia, pentru că meciul ar fi urmat să aibă loc la numai patru zile după ce noi am reluat pregătirile, în timp ce Petrolul este cu motoarele turate aproape la maximum, fiind după o perioadă de pregătire foarte bună şi cu puţin timp înaintea meciurilor oficiale”.

Iritat de refuzul divizionarei secunde, Dan Capră, președintele CA al Petrolului, a declarat pentru săptămânalul ”Republicanul” că nu va mai fi niciun meci amical, echipa-fanion a județului urmând a avea, vineri, un meci-școală, pe “Ilie Oană”, la care nu vor avea acces nici spectatorii și nici reprezentanții mass-media. Implicit, s-a renunțat și la varianta unui joc de pregătire la Ciorani!

Ultimul mesaj postat de Kobe Bryant înainte de tragedia în care și-a pierdut viața
Recomandări

Ultimul mesaj postat de Kobe Bryant înainte de tragedia în care și-a pierdut viața

Și parcă nu ar fi fost de ajuns, conducătorii Petrolului au mai primit o lovitură sub centură, de această dată din partea FRF. Concret, clubul ploieștean așteaptă o decizie a forului suprem din fotbalul românesc cu privire la obținerea unei poziții în viitoarea ediție a ligii a treia. Numai că, oficialii ploieșteni ar fi primit înștiințare că demersul lor nu va avea sorți de izbândă. La primirea veștii, directorul executiv al FC Petrolul Ploiești, Alexandru Crângu a declarat următoarele:

“Suntem surprinși, poate chiar indignați ar fi mai bine spus! După ce am fost amăgiți atâta vreme și ne-am pregătit pentru o viitoare participare la nivelul eșalonului trei, iată că avem parte de un refuz! Nu pot să înțeleg cu ce măsuri se cântărește acolo, la FRF, de vreme ce, acum un an, Craiova a primit nu numai dreptul de participare dar iată, într-un sezon, după promovare, are și susținere vocală de amploare din partea președintelui Burleanu! Cel care nu se sfiește să plaseze noua entitate printre favoritele la câștigarea titlului! Mi se pare ceva incredibil!”

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close