MENIU CAUTĂ

Așa arată echipamentul în care va juca Simona Halep la US Open 2018 / VIDEO

Distribuie

Așa arată echipamentul în care va juca Simona Halep la US Open 2018. Pentru ultimul Mare Șlem al anului, Nike i-a pus la dispoziție numărului 1 mondial în tenisul feminin trei rochițe, dintre care două de culoare deschisă și una de culoare închisă, pentru a le folosi ziua, respectiv seara. 

Încălțămintea va fi de asemenea specială. Simona a primit o pereche personalizată de la producătorul american de echipament sportiv.

Conform ”fișei tehnice” a echipamentului, acesta este fabricat dintr-un material ce folosește o tehnologie Nike Zonal Cooling, ceea ce îl face nu doar confortabil, dar și răcoros, lucru foarte important având în vedere temperatura, dar și umiditatea de la New York, locul unde se desfășoară US Open 2018. Modelul este inspirat din moda ediției din 1968 a turneului de la Flushing Meadows, cei de la Nike dorind să facă un fel de arc peste timp prin această ținută.

Simona Halep, numărul unu mondial în tenisul feminin, a fost desemnată principala favorită a turneului US Open, ultimul de Mare Şlem al anului, care va debuta luni la arenele Flushing Meadows din New York, în timp ce Mihaela Buzărnescu este cap de serie numărul 21.

Serena Williams va juca la US Open 2018 într-o ţinută de balerină.


Citește și: EXCLUSIV/Am găsit-o pe tânăra care a înfruntat un jandarm la protestele din 10 august, iar poza cu ea a ajuns pe Euronews! ”Sunt timidă, dar dacă văd o nedreptate, iau atitudine”

Citește mai multe despre Simona Halep, echipament, Grand Slam, Nike și WTA - Women's Tennis Association pe Libertatea.

Comentarii