MENIU CAUTĂ

Asemănarea dintre Felipe Melo și Nasser Chamed, de la Gaz Metan Mediaș. Amândoi credeau că vor ajunge asasini!

Distribuie

Asemănarea dintre Felipe Melo și Nasser Chamed. "Dacă nu jucam fotbal, aş fi fost asasin", a dezvăluit Felipe Melo, 35 de ani într-un interviu acordat pentru La Tercera. EXCLUSIV | Interviul vieții pentru Nasser Chamed, de la Gaz Metan Mediaș: ”Toți credeau că voi deveni asasin”

Fostul fotbalist al lui Internazionale Milano, acum la Palmeiras, în Brazilia, a făcut un rezumat al vieţii sale de până acum şi a accentuat faptul că dacă nu juca fotbal, ar fi devenit un criminal.

„Dacă nu jucam fotbal, aş fi fost asasin”, a dezvăluit Felipe Melo, într-un interviu acordat pentru La Tercera. „Am locuit într-una dintre cele mai periculoase favele din Brazilia. Acolo erau droguri şi arme, dar am părăsit acea zonă ca să lupt pentru visul meu. Au fost perioade în care mergeam la antrenamente ştiind că trebuie să aleg între fotbal şi cealaltă viaţă, aşa că am spus «da» fotbalului”.

Fotbalistul, 22 de selecții la națională, a ţinut să-i mulţumească soţiei lui pentru omul care este în prezent.

„La Gremio, îmi risipeam mereu tot salariul şi trăiam o viaţă bizară, dar totul s-a schimbat atunci când am întâlnit-o pe soţia mea. Apoi, a apărut un alt Felipe Melo. Avem trei copii împreună şi, după Dumnezeu, ei sunt cei mai importanţi pentru mine. Se spune că în spatele fiecărui bărbat există o femeie puternică, dar aş spune că femeia este întotdeauna lângă el”.

Citește mai multe despre Felipe Melo și Gaz Metan Mediaș pe Libertatea.

Comentarii