Mergi direct la conținut »
Benga s-ar putea întoarce la Petrolul. Urmează Hamza Younes?
Sport Libertatea > Sport > Benga s-ar putea întoarce la Petrolul. Urmează Hamza Younes?

Benga s-ar putea întoarce la Petrolul. Urmează Hamza Younes?

Stoperul Alexandru Benga (25 de ani) şi-a încheiat contractul la formaţia azeră Qabala. Plecat de la Petrolul la Botev Plovdiv, în Bulgaria, în ianuarie anul trecut, brașoveanul ar putea reveni în Liga I.

Benga este în căutarea unui nou angajament, pe adresa sa existând câteva oferte clare, susține ziarulprahova.ro. Fundașul central, campion cu Oțelul Galați, se află pe lista de achiziţii a lui Dinamo, Dinu Gheorghe – preşedintele clubului bucureştean cunoscându-l pe jucător de pe vremea când acesta era junior la Braşov (unde “Vamă” a activat ), dar şi pe cea a Petrolului. Ploieştenii l-au ofertat pe Benga (15 meciuri, 1 gol pentru ”lupi” în 2013), care a primit o propunere “peste media salarială a anului viitor”, în speranţa că acesta va accepta revenirea în tricoul galben-albastru.

De asemenea, managerul sportiv Mihai Joiţa va încerca să-l readucă la Ploiești pe golgheterul tunisian Hamza Younes (52 de meciuri, 34 de goluri pentru Petrolul,. între 2012 și 2014), fotbalist impresariat de noul conducător al ploieştenilor. Totul depinde însă de Ludogoreţ, echipă cu care tunisianul se află sub contract. Având în vedere că Hamza are un salariu pe care Petrolul nu şi-l mai poate permite, probabil varianta unui împrumut ar fi viabilă, din moment ce Hamza nu prea s-a acomodat la gruparea bulgară.

”Secundul” Sinescu, suspendat patru etape

Antrenorul secund al Petrolului, Valentin Sinescu, nu va sta primele patru meciuri oficiale ale noului sezon pe banca tehnică! Acesta a fost suspendat de către Comisia de Discplină a Federaţiei Române de Fotbal, pentru patru etape, după declaraţiile împotriva conducerii Comisiei Centrale a Arbitrilor date înaintea partidei cu ASA Tg. Mureş, când a insinuat că echipa ardeleană este ajutată de arbitri, spunând că “au un atacant foarte bun, Vasaras parcă îl cheamă”! După declaraţiile sale, Sinescu a fost şi amendat, cu 11.300 de lei.

A plecat și doctorul

Pe lângă o serie de jucători de care Petrolul se desparte în această vară, staff-ul echipei va fi de asemenea substanţial modificat, doctorul Claudiu Stamatescu părăsind şi el echipa ploieşteană. Stamatescu va fi, se pare, noul medic al celor de la CSU Craiova.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close