MENIU CAUTĂ

Biletele la România – Danemarca s-au vândut ca pâinea caldă. Meciul se va disputa cu casa închisă

Distribuie

Biletele la România - Danemarca se vând ca pâinea caldă. În doar 90 de minute s-au epuizat jumătate! Partida România - Danermaca, programată pe 26 martie, pe „Cluj Arena”, se va disputa cu porțile închise.

ACTUALIZARE 2 martie, ora 16:02 / Partida România – Danemarca, programată pe 26 martie pe Cluj Arena, se va disputa cu „casa închisă”. 

Biletele sunt aproape epuizate pe cele două site-uri pe care sunt comercializate tichetele pentru meciul contra scandinavilor, bilete.ro şi bilete.frf.ro.

Joi, ora 16.02, se mai puteau găsi numai 32 de bilete. Pe fiecare dintre cele două site-uri mai erau disponibile doar câte 16 tichete.

FRF a pus azi la vânzare biletele pentru duelul cu nordicii. Lumea a dat buluc și a achiziționat deja jumătate din numărul total al scaunelor de pe stadion.

Biletele la România – Danemarca se vând ca pâinea caldă: la VIP nu mai sunt locuri!

Tichetele VIP au fost toate epuizate. Acum se mai vând bilete la peluze, care costă 35 de lei, şi cele de la tribuna I şi a II-a, de câte 100 de lei.

Tichetele pot fi achiziționate de pe site-urile pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro. Fiecare fan poate cumpăra maximum 4 bilete.

România e pe locul 4 în Grupa E, cu doar 5 puncte din patru jocuri, iar calculele calificării sunt foarte complicate pentru tricolori. Oricum, doar o victorie cu Danemarca ne mai menține speranțele la o calificare miraculoasă. Nordicii au 1 punct în plus. Noi, danezii și Muntenegru ne luptăm pentru locul 2, care duce la baraj. Polonia, lidera seriei, s-a desprins de tricolori, având dublul punctelor, adică 10.

Citește mai multe despre bilete, cluj, Danemarca, FRF și Romania pe Libertatea.

Comentarii