Mergi direct la conținut »
Campionul mondial Superkombat Andrei Stoica a premiat campionii de la Victory Cup, echipa de minifotbal ”La Maria și Ion”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Campionul mondial Superkombat Andrei Stoica a premiat campionii de la Victory Cup, echipa de minifotbal ”La Maria și Ion”

Campionul mondial Superkombat Andrei Stoica a premiat campionii de la Victory Cup, echipa de minifotbal ”La Maria și Ion”.

Andrei Stoica, fostul campion mondial de la Superkombat, le-a înmânat medaliile de campioni celor de la ”La Maria și Ion”, echipa câștigătoare a ediției cu numărul 6 a campionatului de minifotbal Victory Cup.

Campionul mondial Superkombat Andrei Stoica a premiat campionii de la Victory Cup. După două finale, a venit și trofeul

”La Maria și Ion” a devenit în premieră campioană, după ce în ultimele doua ediții a disputat finala. ”La Maria” si-a luat revansa față de echipa foștilor fotbaliști Petre Marin, Ghionea, Gigel Coman sau Sorin Paraschiv (Pronostic Sportiv), cei care i-au învins în finala sezonului trecut.

Campionul mondial Superkombat Andrei Stoica a premiat campionii de la Victory Cup. Petre MArin, Ghionea și Paraschiv, pe locul al doilea

Pronostic a terminat pe locul secund acest campionat, având șase puncte mai puțin decât câștigătoarea competiției.

Andrei Stoica, fostul campion mondial Superkombat, a dat medaliile de campioni și trofeul in fata organizatorilor.

La Victory Cup au fost angrenate la ultima ediție 50 de echipe (mai multe detalii pe www.victorycup.ro), împărțite în trei divizii.

În acest sezon, campioana a obținut 70 de puncte. Totodată, ”La Maria” a avut si cel mai bun atac: 180 de goluri marcate.

Close
Închide
  Close