MENIU CAUTĂ
24 Mai. 2018 07:30

Care e situația dinamoviștilor accidentați în finala Ligii Naționale de handbal masculin

Distribuie

Care e situația dinamoviștilor accidentați în finala Ligii Naționale de handbal masculin cu Steaua. Derby-ul dintre Dinamo și Steaua, al doilea meci al finalei Ligii Naționale, s-a încheiat 26-27 și a a avut parte și de două momente pline de tensiune.

Iranianul Sajad Esteki a ieșit accidentat, în minutul 17. Pe bancă, s-a plâns de dureri în zona plexului și a fost luat în primire de două persoane din staff-ul alb-roșiilor.

În drum spre vestiare, însă, Esteki acuza dureri tot mai mari și s-a prăbușit pe culoarele Sălii Dinamo. A primit primul ajutor din partea medicilor aflați la fața locului, apoi fost dus la ambulanță și transportat la spitalul Floreasca, pentru mai multe investigații. Din câte se pare, ar fi suferit o fisură la o coastă, accidentare care l-ar putea scoate din calcule pentru meciul decisiv pentru soarta titlul, de la Chiajna.

La final, s-a prăbușit din senin, în zona vestiarelor, și goalkeeperul italian Saed Heidaridad. Imediat au intervenit medicii și i-au acordat primele îngrijiri. Inițial, secundul lui Dinamo s-a temut că ar putea fi vorba de un stop cardiac, din cauza căderii a sportivului, dar emoțiile s-au risipit după scurt timp, fiindcă goalkeeperul și-a revenit. El va fi supus azi mai multor investigații.

Steaua – Dinamo, finala Ligii Naționale de handbal masculin 2018. 'Roș-albaștrii' au câștigat meciul 2. Doi dinamoviști s-au prăbușit în drum spre vestiar!

Citiți și CSM București i-a transferat pe handbaliștii iranieni Allahkaram şi Sajad Esteki

Comentarii