Mergi direct la conținut »
Demență! Președintele Mauritaniei a întrerupt meciul din Supercupă, fiindcă îl plictisea! ^La noi - partidă demonstrativă pentru Klaus Iohannis!
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Demență! Președintele Mauritaniei a întrerupt meciul din Supercupă, fiindcă îl plictisea! ^La noi - partidă demonstrativă pentru Klaus Iohannis!

Demență! Președintele Mauritaniei a întrerupt meciul din Supercupă, fiindcă îl plictisea! ^La noi – partidă demonstrativă pentru Klaus Iohannis!

Știrea sfârșitului de an vine din Africa. Dictatorii n-au dispărut de pe fața pământului, iar un caz absolut halucinant a avut loc în fotbalul din Mauritania! Potrivit câtorva publicații locale, șeful statului a scurtat partida din Supercupă, ordonând echipelor să treacă direct la penalty-urile de departajare!

Federația neagă versiunea, dar cert este că meciul a durat 20 de minute mai puțin decât era prevăzut. Ziarele locale susțin că meciul a fost întrerupt în minutul 67.

S-a întâmplat în Mauritania, pe stadionul din Nouadhibou, al doilea oraș al țării africane. Meciul din Supercupă, dintre FC Tevragh-Zeina și ACS Ksar, trebuia să fie o sărbătoare.

În minutul 22 al reprizei a doua, la scorul de 1-1, partida a fost întreruptă. În mod surprinzător, arbirul a fluierat finalul, iar motivele s-au aflat mai târziu. 

Partida s-a disputat sâmbătă, 28 noiembrie, ziua în care țara sărbătorea a 55-a aniversare a independenței față de Franța.

Sărbătoare națională în Mauritania, motiv printre care au fost programate mai multe manifestări, printre care și Supercupa, între Tevragh-Zeina, campioana, și ACS Ksar, deținătoarea Cupei.

Pe stadion se afla și șeful țării, Mohamed Ould Abdel Aziz. Spectacolul la care a asistat nu l-a mulțumit, așa că, din tribună, a ordonat să se treacă direct la penalty-urile de departajare, sărindu-se peste prelungiri!

Mauritania se află pe locul 104 în clasamentul FIFA și nu s-a calificat la nicio competiție internațională.

Șeful federației, Ahmed Ould Abderrahmane, are următoarea explicație: ”Decizia de întrerupere a fost luată în acord cu președinții și cu antrenorii celor două formații”.

Lecții împotriva traficului de persoane cu copii de 13-14 ani în cea mai expusă zonă a României. „Până să fie cazul Caracal, directorii și profesorii nu erau foarte receptivi”
Recomandări

Lecții împotriva traficului de persoane cu copii de 13-14 ani în cea mai expusă zonă a României. „Până să fie cazul Caracal, directorii și profesorii nu erau foarte receptivi”

La penalty-uri a învins FC Tevragh-Zeina. Probabil că n-a interesat pe nimeni.

La români, pe vremea când Steaua făcea legea în campionat, în perioada comunistă, un meci a fost prelungit până când echipa favorită a familiei Ceaușescu a punctat.

Se întâmpla la un meci cu Rapid. Steaua s-a impus cu 3-2 (gol decisiv Ilie Stan), iar partida a fost prelungită cu 25 de minute! Jocul a contat pentru semifinalele Cupei României, ediția 1988-1989.

medcis

Tot în stagiunea 1988-1989, Steaua s-a impus cu 3-2 la Oradea, trecând de FC Bihor, după ce meciul a fost prelungit nejustificat pânâ când ”militarii” au marcat (90+6). 
tamas

Recent, la tenis, la meciul de Cupa Davis România – Israel, s-a jucat, în afara confruntărilor oficiale, un meci demonstrativ, între Vlad Cornea, rezervă la echipa România, și Edan Leshem, rezervă la israelieni.

Totul s-a pus la cale, pentru ca președintele țării, Klaus Iohannis, să-l poată vedea la treabă, într-o competiție internațională, pe favoritul lui, Cornea, alături de care bate mingea, atunci când se află în Sibiu.

ioha

Close
Închide
  Close