”Nu știam că a fost prins. Mi-a furat niște ceasuri. Important este sănătatea. Nu-s lucruri bune, nu-mi face plăcere să vorbesc despre asa ceva. Din păcate, ele există, n-avem cum să le evităm. Important este sănătatea. În rest, un ceas, două, eu le fac pe toate. Depind de mine. Important sunt eu și familia mea. E un gest foarte urât să intri în casa cuiva, în intimitatea omului. Nu l-aș pedepsi cu nimic. Sper ca lumea să învețe că e un gest foarte urât să intri în casa cuiva fără să bați la ușă. Nu i-am dat importanță și nu mă interesează”, a spus Gică Hagi.

Hoțul bănuit că a spart locuința lui Gică Hagi din Pipera a fost arestat. Bărbatul a fost surprins, în preajma sărbătorilor de iarnă, că a spart mai multe locuințe din Pipera și ar fi sustras mai multe bunuri și din casa fostului fotbalist.

Suspectul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Printre locuințele sparte de tâlhar se numără și reședința ambasadorului din Pakistan și cea a lui Gică Hagi. Angajații lui Hagi au fost cei care au raportat la poliție jaful petrecut în luna decembrie. Spargerile au avut loc în perioada dintre Crăciun şi Anul Nou, iar din locuinţele prădate ar fi fost sustrase mai multe bunuri de valoare, printre care bijuterii și ceasuri.

Povestea hoțului care a spart casa lui Hagi! Infractorul e practicant de parkour

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați
HOROSCOP

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați