MENIU CAUTĂ
15 Oct. 2017 12:09

Ce a transmis Adrian Mutu înaintea nunții cu Sandra. Anunțul vine după postarea fostei neveste

Distribuie

Adrian Mutu are parte de o zi cu totul specială duminică. Se căsătorește religios cu Sandra și își botează și băiețelul.

Zi mare pentru fostul fotbalist Adrian Mutu. Duminică, 15 octombrie, acesta face nunta cu aleasa inimii sale, dar își creștinează și fiul. Botezului micuțului Tiago (6 luni), băiatul pe care Adi (38 de ani) îl are cu Sandra, e programat în această duminică, de la 12.30, la Biserica Adormirea Maicii Domnului din Pipera. Cununia religioasă cu Sandra va avea loc la ora 17.00, la Biserica Sf. Spiridon Nou din București.

Înainte de nunta cu Sandra, Adrian Mutu a transmis un mesaj.

'Ultimele probe. Adrian Mutu. Costum. Rochie de nuntă. Nuntă', a comentat fostul sportiv pe o rețea de socializare, acolo unde a postat și o fotografie în care apare îmbrăcat în costumul de ginerică.

Mesajul lui Adrian Mutu vine la doar câteva ore după ce fosta nevastă a briliantului, Consuleo Matos Gomez, s-a reactivat pe rețelele de socializare, arătându-le internauților cum și prin ce locuri își petrece timpul în ultima perioadă.

Adrian Mutu se află la cea de-a treia căsnicie. El a fost căsătorit cu Alexandra Dinu, cu care are un băiat, și cu Consuelo Matos Gomez, cu care are două fete.


Citește și: Povestea bărbatului care a vândut tot pentru a face rost de Bitcoin. Acum locuiește cu familia într-un camping și așteaptă MARELE BOOM


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 18 februarie 2019
Comentarii