De Petre Dobrescu,

„Am în spate o carieră de peste 25 ani, cu mai multe realizări decât îndrăzneam să visez. Au fost şi dezamăgiri. Nu gen Knattspyrnufélag, dar au fost. Doar că o rușine mai mare decât cea trăită duminică nu-mi amintesc”, și-a început Mihai Stoica mesajul.

„Nu contează că şansele la titlu au rămas intacte sau că ei îşi continuă tradiţia în play-out. Contează doar că ne-am prezentat lamentabil în faţa suporterilor care s-au întors lângă noi cu elan şi speranţe. Putem să-i readucem doar dacă vom căştiga titlul. E momentul zero”, a mai notat oficialul FCSB.

MM știe cum se va schimba echipa în play-off: „Prestaţia lui Planici, venirile lui Miron şi Adi Petre, precum şi revenirile lui Ovidiu Popescu şi Panţâru pot aduce ceea ce a lipsit. Motivaţie, determinare, sacrificiu. Schimbare de atitudine. Pentru că valoare este. Cine nu crede, să revadă rezumatele jocurilor cu Viitorul şi Craiova din decembrie”.

„A fost puțin surescitat”

Florin Prunea, managerul general al lui Dinamo, i-a oferit o nouă replică lui Mihai Stoica, oficialul roș-albaștrilor care îi înjurase pe roș-albi în preziua meciului.

„Am văzut imaginile. Am vorbit cu MM în cantonamentul din Spania, eram în acelaşi stadion și îmi spunea: «Băi Florine, chiar nu mai vreau să mă mai cert cu nimeni, vreau să fiu un exemplu». Cred că a fost puţin surescitat cu prezenţa Peluzei Nord acolo. Le-am spus băieților că nouă ne-a ridicat MM Stoica mingea la fileu şi le-am arătat imaginile înainte de meci, i-am luat pe fiecare în parte. Nu puteam să scap o asemenea ocazie să-i motivez”, a dezvăluit Florin Prunea la Digi.