MENIU CAUTĂ
05 Oct. 2017 13:50

Cine este cel mai dotat fotbalist din România. Topul dimensiunilor demne de stadion

Distribuie

De-a lungul timpului, atât iubitele fotbaliştilor, cât şi colegii lor de breazlă, au făcut dezvăluiri intime despre dotările de care dispun bărbaţii din fotbalul românesc.

Nu în ordinea de pe tricou, ci în ordinea dimensiunilor pe care le posedă, topul este realizat pe baza zvonurilor din vestiare.

Legendele legate de dotările pe care le au fotbaliştii au fost duse mai departe şi au împânzit internetul de dimensiuni îndrăzneţe. Iată cine face parte din topul celor mai mari penisuri din fotbalul românesc:

Adrian Cristea

Fotbalistul Adrian Cristea este recunoscut pentru relaţiile sale cu zeci de femei frumoase, dotările lui devenind deja un mit. Este supranumit de colegi „Castravetele”. Mariana Roşca, o fostă iubită, a declarat că dimensiunea penisului lui Cristea este „în jur de 22-23 de centimetri”.

Bănel Nicoliţă

Bănel Nicoliţă

Bănel Nicoliţă

Despre Bălănel umblă vorba că ar fi foarte bine dotat. Sexy-Brăileanca, femeia cu care a avut o aventură, a făcut o declaraţie şoc, spunând despre fotbalist că „o are tare ca volanul' şi ar avea o dimensiune de 25 de centimetri.

Denis Alibec

Denis Alibec

Denis Alibec

Atacantul de la FCSB este renumit pentru bărbaţia sa, având un succes nebun printre femeile celebre din România. Se zvoneşte prin vestiare că dimensiunea pensiului lui Alibec ar avea 23 de centimetri.

Ştefan Nanu 

Au circulat tot felul de bârfe cum că,  fostul fotbalistul de la Rapid şi Steaua, făcea ravagii în vestiar când se dezbrăca. „Piticu”, asa cum era Nanu poreclit, ar avea o dotare de peste 30 de centimetri.

Sorin Ghionea

Sorin Ghionea

Sorin Ghionea

Fostul fotbalist al Stelei are o înălţime de 1,87 m şi un penis de dimensiuni inimaginabile, aşa cum au bârfit colegii săi.


Un virus l-a ucis pe Hugh Hefner! Ce scrie în certificatul de deces al fondatorului Playboy


 

Loading...
Comentarii