MENIU CAUTĂ
06 Ian. 2018 12:01

Cota zilei și avancronică pentru Genoa vs Sassuolo

Distribuie

Cota zilei și avancronică pentru Genoa vs Sassuolo

Competiţie – Serie A / Etapa 20

Formă Genoa (ultimele 5 partide) – I E I V E

Formă Sassuolo (ultimele 5 partide) – V V V I V E

Azi, pontul zilei vine din Italia, mai exact de la meciul dintre Genoa și Sassuolo. Acesta va avea loc de la ora 16:00 și contează pentru etapa cu numărul 20 din Serie A. În rândurile următoare, vă invităm să citiți analiza acestuia.

În prezent, Genoa deține doar 18 puncte după 19 runde în care a bifat 4 victorii, 6 remize și 9 eșecuri. În toate aceste partide, echipa a marcat 15 goluri, având un atac ineficient, însă a încasat doar 22, destul de puține având în vedere poziția pe care o ocupă.

Gazdele de azi practică un fotbal destul de inconstant, însă vin după 10 meciuri oficiale în care au pierdut de doar două ori. În aceste dueluri, au produs și două surprize, remizând cu AS Roma și Fiorentina. Chiar și așa, Genoa suferă serios atunci când evoluează în fața propriilor suporteri. Din cele 9 astfel de jocuri, formația s-a ales cu doar 5 puncte, fiind penultima la acest capitol.

De partea cealaltă, Sassuolo nu stă cu mult mai bine, având 21 de puncte. Până acum, s-a impus de 6 ori, a remizat în 3 rânduri și a suferit 10 înfrângeri, marcând numai 13 goluri și primind 29.

Chiar și așa, oaspeții se bucură și ei de o dinamică bună și se vor prezenta după patru etape la rând fără eșec, dintre care în 3 s-au impus. În ultimele două runde, aceștia au câștigat cu 1-0 în defavoarea celor de la Inter și au remizat cu 1-1 în duelul cu AS Roma. Sassuolo se descurcă relativ bine atunci când evoluează în deplasare, acolo unde a adunat 13 puncte din cele 21 pe care le deține.

În ultimele trei confruntări directe, Sassuolo a ieșit pe plus cu două victorii și o remiză. Azi, favorită este dată Genoa, însă partida va fi cu siguranță una echilibrată.

Ambele echipe au nevoie de puncte, iar dinamica în care se află ne fac să credem că vom asista la un meci spectaculos. Astfel, am decis să pariem pe faptul că se vor marca minim trei goluri, pronostic ce ne oferă o cotă excelentă de 2.10, preluată din oferta agenției online Betfair.

Cota Zilei ne este oferită de Pontul-Zilei.com, unul dintre cele mai bune site-uri de pronosticuri pariuri din România.

 

Loading...
Comentarii