MENIU CAUTĂ
24 Dec. 2017 11:55

Cota zilei și avancronică pentru meciul Groningen vs Sparta Rotterdam

Distribuie

Cota zilei și avancronică pentru meciul Groningen vs Sparta Rotterdam.

Competiție – Eredivisie / Etapa 18

Formă Groningen (ultimele 5 partide ) – I V E E I

Formă Sparta Rotterdam (ultimele 5 partide) – E I I I I

Pontul zilei din fotbal de azi vine din prima ligă de fotbal a Olandei, Eredivisie. Mai exact, vom analiza duelul dintre Groningen și Sparta Rotterdam, meci ce contează pentru runda cu numărul 19, care va ave loc începând cu ora 13:30.

Groningen se află pe locul 13 în Eredivisie, cu 17 puncte, după 17 runde în care a adunat 4 victorii, 5 remize și 8 eșecuri. În toate aceste partide, echipa a punctat de 26 ori și a încasat 30 de goluri, având un golaveraj oarecum echilibrat.

Forma de moment a gazdelor este una destul de bună, având doar 2 înfrângeri suferite în ultimele 5 meciuri oficiale. Pe teren propriu, Groningen se descurcă în general bine. În cele 9 astfel de partide disputate în actualul sezon, echipa a adunat 13 puncte, fiind învinsă de doar două ori.

Dincolo, Sparta Rotterdam este ultima clasată, având doar 11 puncte adunate cu ajutorul a 2 victorii și 5 remize. Echipa a evoluat până acum 16 jocuri, în care a marcat 13 goluri și a primit 33, având cel mai slab atac din Olanda.

Oaspeții de azi se vor prezenta după o serie neagră de 4 runde consecutive în care au pierdut. Ultima victorie obținută de aceștia în campionat fiind produsă tocmai la finele lui octombrie. În deplasare, Sparta Rotterdam a disputat 8 meciuri, din care s-a ales cu doar trei puncte, nereușind vreo victorie până în prezent.

În ultimele trei meciuri directe Sparta a ieșit pe plus, cu o victorie și ouă remize. Ultima dată când cei de la Groningen s-au impus cu adversara de acum se întâmpla în anul 2010. De altfel, atunci când cele două se întâlnesc spectacolul fotbalistic este unul bun, cu multe goluri marcate de ambele părți.

Chiar dacă gazdele sunt văzute ca favorite, noi am ales să mizăm pe faptul că vom asista la un meci în care se vor marca minim 4 goluri, pariu ce ne poate aduce o cotă câștigătoare de 2.62, preluată din oferta casei de pariuri online Betfair.

Ca de fiecare dată, cota zilei din fotbal ne-a fost oferită de Pontul-Zilei.com, unul dintre cele mai mari site-uri de pariuri sportive din România.

Loading...
Comentarii