MENIU CAUTĂ
27 Dec. 2017 12:18

Cota zilei și avancronică pentru meciul Newcastle vs Manchester City

Distribuie

Cota zilei și avancronică pentru meciul Newcastle vs Manchester City

Competiție – Premier League / Etapa 20

Formă Newcastle (ultimele 5 partide ) – I I I I V

Formă Manchester City (ultimele 5 partide) – V V V E V

Echipă probabilă Newcastle – Elliot, Yedlin, Lascelles, Lejeune, Manquillo, Ritchie, Hayden, Merino, Atsu, Ayoze Perez, Gayle

Echipă probabilă Manchester City – Ederson, Walker, Mangala, Otamendi, Delph, De Bruyne, Fernandinho, Silva, Sterling, Aguero, Sane

Cota zilei de azi vine, la fel ca cea de ieri, din Premier League. Concret, vom analiza duelul dintre Newcastle și Manchester City, care va avea loc de la ora 21:45, în cadrul etapei cu numărul 20. Vă invităm să citiți avancronica meciului, urmată ca de fiecare dată de un pont pentru pariuri.

Newcastle se află în acest moment pe locul 15 în Premier League, cu 18 puncte, după 19 etape în care a bifat 5 victorii, 3 remize și 11 eșecuri. În toate aceste partide, echipa a marcat 19 goluri și a încasat 29, având așadar un golaveraj oarecum echilibrat.

După o serie neagră de 9 meciuri fără victorie, dintre care 8 înfrângeri, gazdele de azi au izbutit să se impună în ultima etapă în defavoarea celor de la West Ham, scorul final fiind 2-3. Newcastle nu impresionează atunci când joacă acasă având doar 10 puncte obținute din 27 posibile în astfel de partide.

De partea cealaltă, Manchester City este lider autoritar în Anglia, cu 55 de puncte, la 12 distanță de locul 2, Manchester United, care are cu un joc mai mult disputat. Elevii lui Pep Guardiola au obținut 18 victorii și o remiză, meciuri în care au marcat de 60 ori, primind doar 12 goluri, având cel mai bun atac și cea mai eficientă defensivă.

Despre parcursul cetățenilor nu este mult de zis, deoarece este aproape perfect, atât în competițiile interne, cât și în cupele europene. În acest sezon, oaspeții de azi s-au împiedicat doar de Everton, cu care au remizat în prima etapă, și de Șahtior, ucrainienii câștigând cu 2-1. În deplasare, Manchester City are 9 victorii din tot atâtea posibile.

City este favorită certă și azi, însă trebuie notat faptul că în ultimul duel direct scorul a fost 1-1. Bazându-ne pe dinamica celor două, ne putem aștepta și azi la un meci în care ambele echipe să înscrie. Pariul are o cotă bună de 1.90, aceasta fiind preluată din oferta agenției de pariuri online Betfair.

Pronosticul zilei din fotbal ne-a fost oferit de Pontul-Zilei.com, unul dintre cele mai mari site-uri de predicții pariuri din România.

Loading...
Comentarii