MENIU CAUTĂ
11 Feb. 2018 17:14

Cota zilei și avancronică pentru Newcastle vs Manchester United

Distribuie

Cota zilei și avancronică pentru Newcastle vs Manchester United

Competiţie – Premier League / Etapa 27

Formă Newcastle (ultimele 5 partide) – E I I E E

Formă Manchester United (ultimele 5 partide) – V V V I V

sursa foto: skysports.com

Cota Zilei din fotbal este propusă azi pe meciul dintre Newcastle și Manchester United, care va avea loc de la ora 16:15, în cadrul etapei cu numărul 27 din Premier League. Deși echipa lui Mourinho pare favorită, duelul ne poate aduce un rezultat surpriză.

În prezent, Newcastle deține 25 de puncte, aflându-se în zona periculoasă a clasamentului. În cele 6 victorii, 7 remize și 13 eșecuri, echipa a marcat un număr de 24 de goluri și a încasat 36, având așadar un golaveraj destul de echilibrat.

Forma gazdelor este totuși destul de bună, acestea suferind doar două eșecuri în ultimele 8 meciuri oficiale, iar asta după confruntări cu Manchester City și Chelsea. Pe teren propriu, Newcastle nu a impresionat în actualul sezon, însă în ultimele 3 astfel de partide nu a simțit gustul înfrângerii.

Dincolo, Manchester United ocupă locul 2, cu 56 de puncte, la 16 distanță de liderul autoritar Man. City. Elevii lui Mourinho au adunat 17 succese, 5 remize și 4 înfrângeri, meciuri în care au marcat 51 de goluri și au încasat 18, având astfel cea mai bună defensivă din Premier League.

După 8 meciuri fără eșec, Diavolii Roșii au pierdut derby-ul cu Tottenham, scor 2-0, însă în ultima rundă au revenit cu o victorie în confruntarea cu Huddersfield. Jocul celor de la Manchester United scârțâie în deplasare, acolo unde au adunat doar 24 de puncte din 39 posibile.

Manchester United s-a impus în ultimul meci direct cu un categoric 4-1, însă la ultima vizită pe acest stadion nu a reușit să plece victorioasă.

Ținând cont de dinamica celor două formații, credem că azi Newcastle are forța de a obține măcar un punct. De altfel, ne putem aștepta la o partidă în care ambele echipe vor marca. Cele două pronosticuri au cote bune, de peste 2, și sunt recomandate spre a fi plasate la Betfair.

Cota Zilei din fotbal ne este oferită de Pontul-Zilei.com, unul dintre cele mai apreciate site-uri de predicții pariuri din România.


Citește și: VIDEO/Cum a vrut România să atragă Tesla pentru construirea unei fabrici de mașini electrice și ce s-a ales de proiect

Loading...
Comentarii