09 Ian. 2018 12:19

Cota zilei și avancronică pentru Sparta Rotterdam vs Zwolle

Distribuie

Cota zilei și avancronică pentru Sparta Rotterdam vs Zwolle

Competiţie – Meci amical

Formă Sparta Rotterdam (ultimele 5 partide) – I I I I I

Formă Zwolle (ultimele 5 partide) – V E V V I

sursa foto: knvb.nl

Pontul de astăzi vine, precum cel de ieri, de la un meci amical. De data asta am ales să mizăm pe un duel în care protagoniste sunt echipe din Olanda, mai exact Sparta Rotterdam și Zwolle. Partida are loc de la ora 16:30, iar până atunci vă invităm să citiți avancronica acesteia.

Sparta Rotterdam se află pe ultima poziție a primului eșalon al fotbalului olandez, cu doar 11 puncte adunate în cele 17 runde disputate. Echipa a bifat doar 2 victorii și 5 rezultate de egalitate. În toate meciurile din campionat, aceasta a marcat de doar 13 ori și a încasat 37 de goluri, având cea mai slabă ofensivă.

Gazdele din acest meci de pregătire vin după o serie de 6 înfrângeri consecutive, în ultimul meci disputat, tot amical, fiind învinse de Telstar cu scorul de 1-0. Ultima victorie pe care Sparta a reușit-o a avut loc în luna noiembrie, după un 4-0 cu cei de la Volendam.

De partea cealaltă, Zwolle ocupă locul 4 în Eredivisie, cu 33 de puncte. În cele 18 etape pe care le-a disputat, formația a bifat 9 victorii, 6 remize și 3 înfrângeri, marcând 26 de goluri și încasând 21.

Echipa oaspete se află într-o formă generală bună, reușind să lege în luna decembrie nu mai puțin de 6 partide fără eșec. Totuși, în ultima etapă disputată, aceasta a fost umilită de Den Haag cu scorul de 4-0.

În ultimele trei dispute directe, Sparta Rotterdam a ieșit pe plus, reușind să se impună o dată, dar să scoată și o remiză. Indiferent de forma în care se află cele două, atunci când se duelează produc un spectacol fotbalistic de calitate, cu multe goluri.

Chiar dacă cei de la Zwolle sunt văzuți ca favoriți azi, noi am ales să mizăm pe un rezultat pozitiv obținut de gazde. Trebuie să ținem cont că este vorba despre un meci amical, iar echipele nu pun preț neapărat pe scorul final. Astfel, dacă pronosticul va fi câștigător, noi ne vom înmulți investiția cu o cotă de peste 2, extrasă din oferta casei de pariuri online Betano (Licența ONJN  L1170664W000663).

Pontul de astăzi este oferit de echipa celor de la Pontul-Zilei, unul dintre cele mai bune site-uri de ponturi pariuri sportive  din România!

Loading...
Comentarii