MENIU CAUTĂ
31 Ian. 2018 11:28

Cota zilei și avancronică pentru Stoke vs Watford și Everton vs Leicester

Distribuie

Cota zilei și avancronică pentru Stoke vs Watford și Everton vs Leicester

Pariurile zilei vin din Anglia, din Premier League mai exact, acolo unde se află în plină desfășurare etapa cu numărul 25. Meciurile pe care am decis să mizăm azi și să le analizăm pe scurt sunt Everton vs Leicester și Stoke City vs Watford.

Everton vs Leicester – ora 21:45

Everton deține în prezent 28 de puncte adunate cu ajutorul a 7 victorii și tot atâtea remize. În cele 24 de runde, echipa a marcat 26 de goluri și a încasat 39, având probleme serioase în compartimentul defensiv. Trupa lui Wayne Rooney se află într-un moment slab, prezentându-se azi după o serie de 7 meciuri oficiale fără victorie. Ultimul succes obținut de gazde a avut loc tocmai la jumătatea lui decembrie, după un 3-1 cu Swansea. Totuși, Everton se descurcă bine pe teren propriu, acolo unde a obținut nu mai puțin de 20 puncte.

De partea cealaltă, Leicester nu stă cu mult mai bine, având 34 de puncte. După 9 succesuri, 7 remize și 8 înfrângeri, echipa a marcat 36 de goluri și a primit 32. Vulpile se află într-o formă diametral opusă, cu 6 meciuri la rând fără eșec, dintre care 4 au fost victorii. Leicester întâmpină totuși ceva probleme atunci când joacă departe de casă, acolo unde a reușit să se impună în doar 3 situații în actualul campionat.

În ultimele 4 confruntări directe, cele două formații și-au împărțit victoriile, după meciuri în care s-au marcat câte cel puțin 2 goluri, fiind extrem de disputate.

Stoke City vs Watford – ora 22:00

Stoke City face până în prezent un sezon slab, fiind în pericol de retrogradare cu 23 de puncte. Echipa deține cea mai slabă apărare din Premier League, încasând nu mai puțin de 50 goluri în meciurile de până acum. După 4 înfrângeri consecutive, gazdele de acum vin după victoria cu 2-0 obținută în defavoarea celor de la Huddersfield. Acasă, Stoke nu se descurcă deloc rău, reușind nu mai puțin de 7 rezultate pozitive din 12 posibile.

Watford, în schimb, se află la jumătatea clasamentului cu 26 de puncte. Golaverajul echipei este oarecum echilibrat, cu 33 de goluri marcate și 44 primite. Oaspeții nu se află însă într-o dinamică prea bună, cu doar o victorie în 6 meciuri oficiale. Problemele cele mai mari întâmpinate de Watford sunt atunci când joacă departe de casă, acolo unde a pierdut ultimele 6 meciuri.

În ultimele 4 dueluri directe Stoke s-a impus de fiecare dată. Totuși, atunci când a jucat rolul de echipă gazdă, echipa s-a impus de doar două ori în fața celor de la Watford.

Ținând cont de statisticile prezentate mai sus, am ales ca în meciul dintre Everton și Leicester să mizăm pe faptul că se vor marca minim 3 goluri, pariu ce ne acordă o cotă bună de 2.25.

În cea de-a doua partidă, Stoke City vs Watford, ne așteptăm la un meci destul de echilibrat, de aceea am decis să pariem pe faptul că ambele formații vor marca, într-un meci care nu se va termina însă la egalitate, cota fiind de 2.62.

Ambele pronosticuri sunt recomandate spre a fi jucate la casa de pariuri Betfair. De altfel, dacă alegeți să le jucați împreună, puteți să vă bucurați de un bilet ce are o cotă excelentă de 5.90!

Cotele zilei ne-au fost oferite de Pontul-Zilei.com, unul dintre cele mai bune site-uri din domeniul pronosticurilor sportive.

Loading...
Comentarii