MENIU CAUTĂ
16 Feb. 2018 12:44

Cota zilei și avancronică pentru Waalwijk vs Cambuur și FC Eindhoven vs AZ Alkmaar II

Distribuie

Cota zilei și avancronică pentru Waalwijk vs Cambuur și FC Eindhoven vs AZ Alkmaar II.

Sursă foto: rediff.com

Ca în fiecare zi de vineri, pentru azi v-am pregătit două cote din fotbal, ambele venind din Eerste Divisie, cel de-al doilea eșalon al fotbalului din Olanda. Meciurile pe care le vom analiza sunt: Waalwijk vs Cambuur și Eindhoven vs AZ Alkmaar, ambele având startul de la ora 21:00.

FC Eindhoven vs AZ Alkmaar

Ambele formații se află în jumătatea secundă a clasamentului din Eerste Divisie. Eindhoven ocupă locul 13, cu 31 de puncte, în timp ce Alkmaar se află doar pe 17, cu 23 de puncte. Golaverajul celor două este unul similar, deci ne putem aștepta la un duel estul de echilibrat.

Un plus de formă pare să fie de partea oaspeților, care vin după două victorii consecutive, însă, în același timp, FC Eindhoven se descurcă în general bine atunci când evoluează pe teren propriu. Ținând cont de forma celor două, credem că ne așteaptă un meci spectaculos, în care vom asista la cel puțin 4 goluri marcate. Cota acestui pronostic este una bună, de 1.97 mai exact.

Waalwijk vs Cambuur

Waalwijk se află pe locul 18 în acest moment, însă nu se află în pericol de retrogradare momentan. Totuși, echipa deține unul dintre cele mai slabe atacuri, cu doar 26 goluri marcate. Dincolo, Cambuur stă ceva mai bine în clasament, fiind pe locul 12 cu 32 de puncte. Aceasta stă mai bine atât în atac, cu 32 de goluri, dar și în apărare, cu 36 primite față de cele 43 ale adversarilor.

Gazdele se află într-o dinamică slabă și vin după 4 eșecuri consecutive, în timp ce oaspeții au bifat 3 victorii în ultimele 5 etape. Deși Cambuur nu a mai pierdut cu adversara de azi tocmai din 2011, aceasta nu s-a impus niciodată pe terenul celor de la Waalwijk. Și aici duelul se anunță a fi echilibrat, de aceea nu vom miza pe un solist, ci vom repeta pronosticul de mai sus. Așadar, vom miza pe încă un meci cu peste 3.5 goluri marcate, cota pariului fiind de 2.50.

Ambele pronosticuri sunt recomandate spre a fi jucate la casa de pariuri online Betano, însă pot fi plasate și la agenția Maxbet la cote asemănătoare.

Pronosticurile pentru pariuri ne sunt oferite de fiecare dată de site-ul Pontul-Zilei.com, unul din liderii ai acestui domeniu în țara noastră.

Loading...
Comentarii