MENIU CAUTĂ
03 Feb. 2018 14:41

Cote mici sau cote mari? Specialiștii îți explică cum trebuie să pariezi pentru a ieși în profit!

Distribuie

Daca vrei sa castigi si tu la pariuri sportive citeste acest articol deoarece iti voi explica cateva lucruri importante care au legatura cu cotele. Ca sa poti spune ca joci cele mai bune ponturi la pariuri trebuie sa tii cont de ceea ce-ti vom spune in continuare.

Cotele mici sunt jucate de multi pariori care joaca multe pronosticuri pe bilet. Teoretic aceasta este o solutie pentru ca sunt sanse mari sa prinzi pe biletul zilei la pariuri victoriile unor echipe mari favorite sau sunt sanse mari sa prinzi un pariu pe depasirea unei limite mai mici de goluri. Pe de alta parte insa jucand cote mici va trebui sa adaugi pe biletul zilei mai multe ponturi pariuri si astfel vei depinde de mai multe echipe. Uita-te si tu weeekend de weekend cate surprize apar. Decat sa iei toate favoritele pe cote mici pe un bilet la Netbet si aproape de fiecare data sa fii incurcat de una, mai bine cauti sa ajustezi pronosticurile pe acele favorite si sa ai un numar mai mic de pronosticuri pe bilet.

Cotele mari pot fi o solutie, dar acum depinde ce intelege fiecare prin ele. Trecand la extrema cealalta fata de exemplul de mai sus cu cote mici, daca vei juca doar pronosticuri fanteziste cu cote 5-10-20 sau mai mult sansele de a castiga sunt foarte mici. Vei castiga rar si poate ca atunci cand vei castiga nu-ti vei scoate nici macar profitul. Daca insa ne referim la cote mari atunci cand vorbim de cote de 2-3, atunci acestea pot reprezenta o solutie mai buna decat cotele mici, daca meciurile respective sunt analizate cu atentie. Credm ca, decat sa joci la casa de pariuri online Betano un bilet cu 6 pronosticuri cu cota 1.20 fiecare, mai degraba as juca un singur pronostic cu cota 3, pronostic cautat si analizat foate bine.

In concluzie indicat ar fi insa sa existe un echilibru si sa nu picam in extreme. Pronosticurile cu cote curpinse intre 1.50 si 2.50 aduc pariorilor profesionisti profit pe termen lung, dar din nou cu conditia sa fie facuta o analiza foarte buna. De asemenea o solutie ar fi sa cauti pariuri cu valoare, asa numitele value bets, adica acele pariuri care primesc la case de pariuri precum cea mai mare casa de pariuri online din lume, una dintre casele de top din punct de vedere al cotelor, valori mai mari decat consideri tu ca ar fi trebui sa primeasca.

Inchei prin a-ti recomanda ca atunci cand faci biletul zilei sa verifici cotele la fiecare casa de pariuri online la care ai cont. Astfel vei putea beneficia de cote mai mari si intre 2.80 si 3.00 la o miza de 100 lei este un castig de 20% din miza si asta doar la un singur bilet.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 11 decembrie 2018
Loading...
Comentarii