Mergi direct la conținut »
Cristi Pustai avertizează: ”Suntem o echipă bună. Toate echipele trebuie să se teamă de noi!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Cristi Pustai avertizează: ”Suntem o echipă bună. Toate echipele trebuie să se teamă de noi!”

Cristi Pustai avertizează: ”Suntem o echipă bună. Toate echipele trebuie să se teamă de noi!”

ASA Târgu Mureș s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după victoria categorică împotriva Ceahlăului (4-0). Cristi Pustai, antrenorul mureșenilor, este mulțumit de forma echipei sale și consideră că poate ajunge în finala competiției.

”Suntem pe un loc bun și în campionat. Sunt trei victorii și un egal la Pandurii, iar acum am mai făcut un pas în Cupa României.

ASA are un lot bun, de calitate, mai trebuia să ne exprimăm ca o echipă. Când se apelează la vreun jucător din lot, acesta trebuie să facă față, dar nu vreau să nominalizez. Acum, față de meciul cu Steaua, am operat cinci modificări în formula de start și de aici și începutul nostru mai greu.

În acest moment suntem o echipă bună din prima jumătate a clasamentului. Toate echipele trebuie să se teamă de noi”, a declarat Pustai la Digi Sport.

Acesta consideră că echipa sa poate ajunge în finala Cupei României. ”Am sperat să trecem repede de episodul Steaua, pentru a ne concentra asupra meciului din Cupa României, unde vrem să înaintăm cât mai mult, mai ales că nu sunt mulți pași de făcut.

Dacă trecem și de sferturi ne vom gândi la finală”, a încheiat tehnicianul mureșenilor.

Close
Închide
  Close