13 Ian. 2018 21:46

CSA Steaua a pierdut cu Spandau 04 Berlin, în Liga Campionilor la polo. Meci pe muchie de cuțit la Floreasca decis de un român

Distribuie

CSA Steaua Bucureşti vizează victoria în meciul de sâmbătă  cu revelaţia Spandau 04 Berlin, în Grupa B a Ligii Campionilor la polo pe apă (20.30, Digi 3), după ce campioana României a reuşit să spargă gheaţa în deplasare cu Sabadell.

Steaua a fost învinsă dramatic de echipa germană Spandau 04 Berlin, scor 6-5 (0-1, 3-1, 1-2, 2-1), în grupa B a Ligii Campionilor la polo, printr-un gol marcat în ultima secundă de „internaţionalul” român Tiberiu Negrean.

Campioana României, care venea după prima sa victorie în grupă, cu Sabadell, în deplasare, a început bine meciul şi a condus cu 2-0, dar a încasat trei goluri la rând. Cele două echipe au mers cap la cap până în finalul partidei, când oaspeţii au fructificat prin Negrean avantajul omului în plus, în urma eliminării lui Goanţă.

Pentru Steaua au marcat Djordje Filipovic, Mihnea Gheorghe, Adria Delgado, Ivan Buljubasic și Nikola Murisic.

După şase etape, Spandau Berlin conduce grupa, cu 15 puncte, urmată de Szolnoki, 15 puncte, Pro Recco, 12 puncte (5 jocuri), ZF Eger, 10 puncte, Jadran Carine, 10 puncte, Steaua, 3 puncte, Sabadell, 3 puncte (5 j) și Alphen, 0 puncte.

ACTUALIZARE 22.00. Steaua – Spandau 5-6, scor final! 2-3, la pauză!

”Acest meci este foarte important pentru noi şi dorim victoria. Ei au avut multe jocuri bune şi un start mai bune decât noi. Victoria cu Sabadell ne-a dat o motivare mai mare. Aşteptăm ca suporterii să vină în număr mare sâmbătă, avem nevoie de ei, să ne susţină cum au făcut-o în meciul cu Eger, când au fost minunaţi”, a declarat internaţionalul român Daniel Robu, citat de site-ul competiţiei.

”Cred că dacă vom urma instrucţiunile antrenorilor şi fiecare va da totul în apă putem câştiga acest meci. Nu va fi uşor, dar avem încredere în echipa noastră”, a adăugat Robu, preluat de Agerpres.

La rândul său, brazilianul Adria Delgado s-a arătat şi el încrezător în şansele roş-albaştrilor: ”După prima noastră victorie în Champions League, vrem să continuăm aventura acasă, cu Spandau 04 Berlin. Vrem să continuăm forma bună din ultimul meci, cu Sabadell, şi să obţinem un rezultat pozitiv. O victorie împotriva echipei germane ne-ar creşte şansele de a prinde calificarea în faza următoare a competiţiei”.

”Victoria cu Sabadell a fost foarte importantă pentru noi, am luat primele puncte şi e o bună motivare la acest început de an. De asemenea, e specială, deoarece am marcat golul victoriei în faţa familiei şi a prietenilor, a fost o experienţă frumoasă”, a mai spus Delgado.

”Cu siguranţă Spandau este surpriza grupei, ştiam că e o echipă bună şi au demonstrat asta prin victorii cu Eger şi Szolnok”, a remarcat poloistul stelist.

Szolnok rămâne principala favorită la câştigarea competiţiei, în viziunea lui Delgado: ”Champions League este cea mai importantă competiţie intercluburi din lume şi echipele au cei mai buni jucători, însă, după părerea mea, Szolnok a arătat că vrea să repete performanţa de anul trecut şi să câştige trofeul pentru al doilea al la rând”.

În clasament, pe primul loc se află Spandau 04, 12 puncte, urmată de Szolnoki VSK, 12 puncte, Pro Recco, 12 puncte, Jadran Carine Herceg Novi, 10 puncte, Eger, 7 puncte, Steaua, 3 puncte, Sabadell, 3 puncte, Alphen, 0 puncte.

Sâmbătă vor avea loc partidele Steaua Stirom – Spandau 04 (20,30), ZF Eger – AZC Alphen (19,30), Jadran Carine Herceg Novi – Szolnoki VK (19,30), Pro Recco – CN Sabadell (21,30).


Citește și: EXCLUSIV/O nouă lovitură pentru Alexandru Arșinel. Scos din celebrele reclame pentru un lanț de farmacii

Loading...
Comentarii