MENIU CAUTĂ

CSM Volei Alba Blaj a transferat-o pe Lynda Morales, o jucătoare din Porto Rico

Distribuie

CSM Volei Alba Blaj a transferat-o pe Lynda Morales, o jucătoare din Porto Rico, care va evolua pe poziţia de centru, a anunţat campioana României la volei feminin, pe pagina sa de Facebook.

Morales (1,88 m, 74 kg), care a participat cu echipa naţională a ţării sale la Campionatul Mondial din 2014 şi la Jocurile Olimpice din 2016, s-a născut în SUA (Glendale/California), pe 20 mai 1988 şi are şi cetăţenie americană. Lynda Morales se află la prima sa experienţă în Europa, după ce a mai jucat la echipe din Porto Rico şi Filipine.

Lynda Morales se va alătura lotului pregătit de Darko Zakoc la sfârşitul acestei săptămâni şi va purta numărul 17 pe tricou, clubul din Blaj făcând eforturi pentru ca ea să poată fi utilizată încă de la meciul din Liga Campionilor cu Developres Rzeszow, programat în Polonia, pe 11 ianuarie.

„Odată cu transferul Lyndei Morales, am reuşit să acoperim şi postul de centru, unde aveam doar două soluţii până acum. Sperăm că Lynda se va integra cât mai repede în angrenajul echipei şi că ne va ajuta în realizarea obiectivelor propuse pentru acest sezon”, a declarat Vladimir Bacşiş, directorul general al clubului.

Transferul Lyndei Morales a fost efectuat după ce CSM Volei Alba Blaj s-a despărţit de jucătoarea braziliană Renata de Andrade Maggioni.

Cele două părţi ai ajuns la un comun acord în vederea rezilierii contractul care expira la sfârşitul acestui sezon, jucătoarea braziliană fiind deja în ţara natală, unde se va recupera în urma accidentării care a ţinut-o, în ultimele două luni şi jumătate, pe tuşă, notează Agerpres.


Citește și: George Cosac, dat în judecată. Președintele FR de Tenis este acuzat de fals, uz de fals, exces de putere și abuz de funcție / EXCLUSIV

Citește mai multe despre Alba Blaj, Transfer și volei pe Libertatea.

Comentarii