Mergi direct la conținut »
PRELIMINARII EURO 2016 / Dan Petrescu le dă peste bot celor care se plâng că România are meciuri teribile în finalul acestei campanii de calificare: ^”Cu Finlanda și Feroe, ce poți să ai mai accesibil?”
Sport Libertatea > Sport > PRELIMINARII EURO 2016 / Dan Petrescu le dă peste bot celor care se plâng că România are meciuri teribile în finalul acestei campanii de calificare: ^”Cu Finlanda și Feroe, ce poți să ai mai accesibil?”

PRELIMINARII EURO 2016 / Dan Petrescu le dă peste bot celor care se plâng că România are meciuri teribile în finalul acestei campanii de calificare: ^”Cu Finlanda și Feroe, ce poți să ai mai accesibil?”

Dan Petrescu (47 de ani), fostul fundaș dreapta al Generației de Aur, a comentat apropiatele partide cu Finlanda și cu Insulele Feroe, pe care naționala le va susține joi și duminică. ”Bursucul”, acum la Jiangsu Sainty (China), unde îl pregătește pe Marius Constantin, a vorbit, la Dolce Sport, despre subiectele arzătoare ale zilei în fotbalul românesc.

”Nea Puiu convocă jucători care evoluează la echipele lor de club, iar Tănase nu prea a jucat, decât în ultimele două meciuri. A jucat foarte bine atunci, a dat două goluri, dar poate n-a fost de ajuns pentru selecționer. Pe postul de fundaș dreapta pot evolua Papp, Râpă, Mățel. Nu e situația gravă pe acel post. Avem cea mai bună echipă din grupă. Două meciuri mai mult decât accesibile accisedibile. Cu Finlanda și cu Feroe, ce poți să ai mai accesibil? N-aș vedea o problemă ca România să câștige ambele meciuri.

E teama națională, pentru că nu ne-am califciat mai de mult, și la Mondial, și la European. Ca antrenor al naționalei, nu poși fi relaxat niciodată. Am bătut cu 2-0 în Finlanda, nu cred că putem avea probleme! Sunt convins că vom înscrie, nu numai un gol, ci mai multe. Avem cel mai bun lot din aceată grupă”, a afirmat, pe aeroport, Petrescu. 

Licența lui Mirel Rădoi, situația din Liga I, dar și criza celor de la Chelsea au fost alte subiecte abordate de către Petrescu. ”Rădoi spunea că nu poate aștepta până la 40 de ani, ca să antreneze. Dacă a avut această porțită, de ce să n-o folosească? Șumudică este un antrenor excelent, iar asta o știu de mult! Viitorul nu cred că poate lua campionatul. E însă surpriza plăcută a acestui campionat. Este meritul lui Gică Hagi. La ASA s-au schimabt doi antrenor, până la sfârșit vor fi vreo șase! Nu mai are nimeni răbdare, trebuie să ne adaptăm. Olăroiu nu e ținut că e băiat bun, ci pentru că are rezultate. Rezultatele lui din Golf nu le are nimeni.

Dacă Viitorul este surpriza plăcută, Chelsea este surpriza neplăcută. Să primească atâtea goluri și atât de multe înfângeri… Nimeni nu e perfect, nu le știe pe toate. El spune că e Special One, dar nu e chiar așa. Fanii, care îl susțin, s-ar putea întoarce împotriva lui. Doar Messi, ca joc, să se apropie de perfecțiune”, a comentat ”Bursucul”.

”Niciodată nu știi ce fac arbitrii la meciurile amicale. Tot timpul mă nemulțumesc!”, a declarat Petrescu, despre meciul din Antalya suspencaat ca fiind blat pentru pariuri.

Close
Închide
  Close