13 Sep. 2017 15:13

Dan Petrescu va fi suspendat la meciul cu FCSB. Antrenorul de la CFR Cluj și-a aflat perioada de penitență

Distribuie

Dan Petrescu va fi suspendat la meciul cu FCSB. Antrenorul de la CFR Cluj și-a aflat suspendarea. „Bursucul” a fost eliminat în timpul partidei CFR Cluj – CSU Craiova, scor 2-1, pentru proteste la adresa arbitrilor.

Dan Petrescu a fost suspendat două etape și nu-și va putea conduce elevii de pe bancă în meciurile cu Concordia Chiajna (deplasare), din etapa a 10-a, și cu FCSB (acasă), derby-ul rundei a 11-a.

Dan Petrescu va fi suspendat la meciul cu FCSB. Ratează duelul cu Miriuță

Antrenorul de la CFR Cluj va rata duelurile cu Vasile Miriuță, antrenorul pe care l-a substituit la Cluj, dar și cu Nicolae Dică. 

„Eu nu o să am niciodată reacţii despre alte echipe, dar foarte multe echipe au fost ajutate şi nu s-a văzut şi nu se spune nimic. Nu ştiu dacă Craiova a avut vreo problemă până astăzi, dar nici azi n-a avut, pentru că penalty a fost.

De când sunt eu la CFR, nu am văzut că s-a dat dreptate o dată la ce s-a întâmplat CFR-ului. Dar mergem mai departe. Aste e viaţa! Domnul Crăciunescu, dacă era arbitru, şi el dădea penalty”, a spus antrenorul CFR-ului după meciul cu Craiova.

CITEȘTE ȘI: 

EXCLUSIV/ Prețul divorțului lui Marcel Toader de Maria Constantin. Afaceristul a cerut 20.000 de euro ca să spună tot

Loading...
Comentarii