Mergi direct la conținut »
Dinamo a încheiat cu un eșec în Turcia parcursul din Liga Campionilor la handbal
Sport Libertatea > Sport > Dinamo a încheiat cu un eșec în Turcia parcursul din Liga Campionilor la handbal

Dinamo a încheiat cu un eșec în Turcia parcursul din Liga Campionilor la handbal

Dinamo a încheiat cu un eșec în Turcia parcursul din Liga Campionilor la handbal: 27-29 în meciul disputat la Izmit, cu Beșiktaș.

Dinamo a pierdut sâmbătă, în Turcia, meciul cu Beșiktaș, a 10-a etapă, ultima, din grupa D a Ligii Campionilor, 27-29 (14-14).

Dinamo a fost condusă de la un capăt la altul al meciului, dar nu i-a permis echipei gazdă să se desprindă decisiv. Beșiktaș a condus cu 8-4 (min. 15), dar la pauză a fost 14-12. Turcii au avut apoi 18-13 (39), 22-17 (47) și 25-20 (51), însă scorul final a fost de 29-27.

Campioana României a fost lipsită de cel mai bun jucător al său, interul iranian Sajad Esteki, nerefăcut după o accidentare suferită în turneul din Franța.

Pentru Dinamo au marcat Mihai Alexandru Asoltanei 3 goluri, Flavius Cîmpan 3, Alin Șania 1, Liviu Mironescu 2, Pierre Yves Ragot 4, Marius Mocanu 4, Daniel Bera 1, Jakov Vrankovic 6, Seyed Alireza Mousavi 2.

Dinamo nu mai poate pierde locul 4 în grupă (8 puncte), chiar dacă mai sunt două jocuri de disputat. HBC Nantes este pe primul loc, cu 15 puncte, urmată de HC Motor Zaporoje, 13 puncte, Beșiktaș, 11 puncte, Dinamo, 8 p, TTH Holstebro, 5 p, ABC/UMinho, 4 p. Primele două clasate merg în play-off.

Marile cluburi au pus ochii pe handbaliștii lui Dinamo. Cel mai dorit e iranianul Sajad Esteki. Interul stânga, ales cel mai bun debutant în acest sezon de Champions League, are oferte de la Veszprem, PSG și Barcelona!

Pentru echipa lui Eliodor Voica și Sebastian Bota rămâne obiectiv titlul în Liga Națională, acolo unde jucătorii din Ștefan cel Mare sunt lideri.

Close
Închide
  Close