Mergi direct la conținut »
Dinamovistul Sergiu Hanca nu este impresionat de transferurile făcute de FCSB: ”Se întărește de vreo doi ani și nu câștigă nimic. Îi batem”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Dinamovistul Sergiu Hanca nu este impresionat de transferurile făcute de FCSB: ”Se întărește de vreo doi ani și nu câștigă nimic. Îi batem”

Dinamovistul Sergiu Hanca nu este impresionat de transferurile făcute de FCSB și spune că Dinamo este  suficient de puternică să se bată la titlu.

„FCSB se întărește de vreo doi ani și nu câștigă nimic. Sunt convins că îi învingem și anul acesta, cu toate transferurile pe care le-au făcut. Eu sunt sigur că la începutul sezonului vom avea o echipă suficient de puternică să se gândească la titlu.

Ne-am bătut și anul asta. Anul viitor trebuie să câștigăm toate meciurile, să fim serioși și să luam titlul”, a spus Hanca într-un interviu pentru ProTV.

Hanca urmează de un an cursuri de mental coaching pentru performanța sportivă: „Mă ajută să gândesc pozitiv. Știu că sunt mai mulți colegi din națională care urmează astfel de cursuri. Asta e bine, înseamnă că mulți fotbaliști se gândesc să obțină mai mult de la carierele lor”.

Până acum, FCSB i-a transferat pe Constantin Budescu, Junior Morais, Ionuț Larie, Toma Niga și Paul Szecui, iar Gigi Becali face eforturi să-i înregimenteze sub comanda lui Nicolae Dică pe Filipe Teixeira și Dragoș Nedelcu.

Florin Tănase, FCSB: ”Avem atac stelar”

Încrederea este la cote înalte în tabăra celor de la FCSB. „Avem un atac foarte bun, stelar! Mai rămâne de văzut cum ne vom înțelege în teren. Așa, după mine, avem un atac foarte bun. Mi-am propus să marchez cel puțin la fel de multe goluri câte am reușit la Viitorul în sezonul în care m-am transferat” a precizat atacantul Florin Tănase, fotbalistul care în stagiunea 2015/2016 a înscris 16 goluri în 35 de partide jucate pentru Viitorul.

Citește și: 

Dinamo nu-l regretă pe Bokila. Cosmin Contra i-a băgat la apă pe ”câini” în cantonamentul de la Maribor

Close
Închide
  Close