Mergi direct la conținut »
Discursul lui Pogba înaintea meciului cu Argentina: “Îi vom ucide! Messi, ne-Messi, mi se rupe!” | VIDEO
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Discursul lui Pogba înaintea meciului cu Argentina: “Îi vom ucide! Messi, ne-Messi, mi se rupe!” | VIDEO

Discursul lui Pogba înaintea meciului cu Argentina: “Îi vom ucide! Messi, ne-Messi, mi se rupe!” | VIDEO

Paul Pogba (25 de ani) a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști ai Franței la Cupa Mondială din Rusia. Mijlocașul a avut un rol determinant la câștigarea trofeului, după cum o demonstrează și discursul ținut în vestiar înaintea meciului cu Argentina (4-3) din optimile de finală.

Franța – Argentina a fost șocul primei faze eliminatorii a turneului final, mulți numind partida “finala din optimi”. O asemenea confruntare a presupus o pregătire psihologică pe măsură, iar europenii au avut un excelent motivator în persoana lui Paul Pogba. Mijlocașul a ținut un discurs “fierbinte” în vestiarul “albaștrilor”, cu puține minute înainte de startul partidei, după cum a dezvăluit site-ul maxifoot.fr.

“Nu vreau să mă întorc acasă în seara asta! Mâine vreau să fiu tot la hotel și să mănânc tot nenorocitele alea de paste! Vreau să petrec diseară! Astăzi vom muri pe teren! Vreau să văd războinici, soldați care nu dau înapoi! Îi vom ucide pe argentinieni! Messi, ne-Messi, mi se rupe! Am venit aici ca să câștigăm nenorocita asta de Cupă Mondială, așa că trebuie să trecem și de hopul ăsta!”, a afirmat Pogba.

Cuvintele jucătorului legitimat la Manchester United au avut efect. Franța a jucat excelent împotriva Argentinei, reușind să deschidă scorul și să revină de la 2-1 pentru sudamericani. Golurile învingătorilor au fost marcate de Griezmann (13, penalty), Pavard (57) și Mbappé (64, 68), în timp ce pentru învinși au înscris Di Maria (41), Mercado (48) și Aguero (90+3).

Varane a comparat triumful cu o perfuzie cu fericire

Fundașul Raphael Varane (25 de ani) a fost rugat de jurnaliștii de la LEquipe să descrie ce a simțit la sfârșitul finalei Cupei Mondiale (4-2 cu Croația) și când a văzut mulțimea uriașă de suporteri care a întâmpinat naționala Franței la întoarcerea în țară.

Pilele dezvoltatorilor imobiliari. Ce i-a propus un director Apa Nova unui bucureștean pentru a renunța la plângeri!
Recomandări

Pilele dezvoltatorilor imobiliari. Ce i-a propus un director Apa Nova unui bucureștean pentru a renunța la plângeri!

“Când am ajuns acasă și am văzut ce se întâmplă am fost șocați. Nu poți pricepe așa ceva, dacă nu o trăiești pe propria piele. În autobuzul descoperit am avut impresia că toată țara s-a oprit. Am mai sărbătorit trofee în Spania, dar ceva ca la Paris n-am văzut niciodată. A fost ca o perfuzie cu fericire!”, a declarat fotbalistul lui Real Madrid. 


Citește și: VIDEO/Spionajul cibernetic şi războiul informatic, a cincea dimensiune a războiului convenţional. Ce riscă România în acest moment

Close
Închide
  Close