MENIU CAUTĂ
11 Mar. 2018 14:30

Echipa feminină de spadă a României, locul 6 la Europenele de juniori

Distribuie

Echipa feminină de spadă junioare a României a ocupat locul 6, sâmbătă, la Campionatele Europene de scrimă pentru cadeţi şi juniori de la Soci (Rusia), potrivit site-ului Federaţiei Române de Scrimă.

Tricolorele, în formulă cu Alexandra Predescu (CSA Steaua), medaliată cu argint la individual, Bianca Benea (CSM Oradea), Zsuzsa Schlier (CSS Târgu Mureş) şi Denisa Barosan (CSA Steaua), antrenate de Nicolae Ille, au trecut de Elveţia în optimi, cu 45-31, au pierdut în sferturi în faţa Italiei, cu 34-45, apoi au trecut de Ucraina, cu 45-34, în primul meci pentru poziţiile 5-8, pentru ca în meciul pentru locurile 5-6 să se încline în faşa Ungariei cu 38-39.

Medaliile de aur au revenit Italiei, argintul a fost adjudecat de Rusia, iar bronzul a fost obţinute de Franţa.

În proba de floretă junioare pe echipe, Anca Săveanu (CSA Steaua), Rebeca Cândescu (CSA Steaua), Raluca Văcăraşu (CS Farul Constanţa) şi Teodora Sîrbu (CSU Poli Timişoara), antrenate de Florin Gheorghe, au ocupat locul 7. România a întrecut Marea Britanie cu 45-32, în optimi, a cedat în faţa Ungariei în sferturi, cu 31-45, a pierdut primul meci de clasament (5-8) cu Rusia, 26-45, dar a câştigat în faţa Ucrainei, cu 43-31, pentru locurile 7-8.

Germania a ocupat primul loc, Italia a obţinut argintul, iar bronzul a revenit Ungariei.

În proba masculină de sabie pe echipe, România, în alcătuirea George Dragomir (CSM Unirea Slobozia), Răzvan Stănescu (CSM Unirea Slobozia), Răzvan Ursachi (CSM Iaşi) şi Rareş Ailinca (CSM Braşov), antrenaţi de Marius Gălăţanu, a ocupat locul 7. Tricolorii au învins Ungaria cu 45-44, în optimi, au pierdut în sferturi în faţa Rusiei, cu 30-45, apoi au cedat cu 43-45 în faţa Ucrainei, în primul meci pentru poziţiile 5-8, învingând Polonia cu 45-41 în disputa pentru locurile 7-8.

Franţa a cucerit aurul, Rusia şi-a adjudecat argintul, iar bronzul a revenit Germaniei.

România a cucerit trei medalii de bronz la cadeţi, toate pe echipe, la spadă feminin, în componenţa Mihaela Leonte (CSS Quarto), Andrada Ghica (ACS Stesial), Talida Enache (CS UNEFS) şi Claudia Durău (LPS Craiova), antrenate de Marcela Mincu şi Alina Ciuculescu, la sabie masculin, prin Rareş Ailinca (CSM Braşov), Andrei Păştin (CS Dinamo), Elton Dincă (CS Riposta) şi Alexandru Zmău (CSM Iaşi), antrenaţi de Rareş Dumitrescu, şi la floretă feminin, prin Rebeca Cândescu (CSA Steaua), Emilia Corbu (CSTA Bucureşti), Andreea Gheorghe (CSA Steaua) şi Karina Vasile (ACS Balestra), antrenate de Florin Gheorghe.

Alexandra Predescu a cucerit argintul în proba de spadă a junioarelor.

România participă cu o delegaţie de 42 de sportivi la Europenele de la Soci.

Duminică vor avea loc ultimele trei probe pe echipe la juniori, la spadă masculin, floretă masculin şi sabie feminin, notează Agerpres.


Citește și: Unde putem merge în vacanța de Paște. Oferte în Maramureș, Bucovina și Bulgaria

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 11 decembrie 2018
Loading...
Comentarii