Mergi direct la conținut »
Englezii se tem să nu fie otrăviți precum Skripal la Cupa Mondială din Rusia
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Englezii se tem să nu fie otrăviți precum Skripal la Cupa Mondială din Rusia

Englezii se tem să nu fie otrăviți precum Skripal la Cupa Mondială din Rusia

Englezii nu pot mânca orice și oricum la Cupa Mondială din Rusia. Temându-se ca fotbaliștii să nu fie otrăviți, oficialii federației de la Londra le-au impus acestora mai multe interdicții.

Englezii nu vor să aibă soarta fostului spion Serghei Skripal și a fiicei sale, Iulia, care s-au aflat în pericol de moarte după ce au ingerat fără să știe o substanță toxică, prin “grija” agenților lui Putin (ipoteză vehiculată intens în presa britanică și internațională). Așadar, trebuie să ceară aprobarea bucătarilor și a nutriționiștilor, înainte de a băga ceva în gură.

“Inspectori sanitari vor lua probe din fiecare aliment și le vor analiza, pentru a vedea dacă sunt curate”, a declarat o sursă din anturajul naționalei Angliei pentru cotidianul The Sun. Din același motiv, fotbaliștii și oficialii delegației Angliei nu au gustat din prăjiturile oferite de organizatori la sosirea în Rusia, iar jucătorii pot bea doar ceaiuri de plante, preparate de profesioniștii din staff. Anglia va debuta la Cupa Mondială luni, 18 iunie, împotriva Tunisiei (ora 21.00, TVR 1 și TVR HD).

Poate te interesează și Ancelotti nu-l mai vrea pe Chiricheș. În ce schimb de jucători ar putea fi inclus românul

Close
Închide
  Close