Ploaie de ”galbene”, fără gol.

Barral – ”galben” (5), ”roșu” (28). Echipa lui Gâlcă e în superioritate.

Echipele
Granada: Fernandez – Lopes, Lomban, Costa, Biraghi – Rochina, Doucoure, Ruben Perez, Success – El Arabi, Barral. Rezerve: Babin, Cuenca, Fernandez, Foulquier, Krhin, Mendez, Rico.

Espanyol: Abraham – Lopez, Gonzales, Roco, R. Duarte – O. Duarte, Abraham – Perez, Asensio, Burgui – Moreno. Rezerve: Arlauskis, Alvarez, Cuenca, Correa, Jordan, Montanes, Sevilla, Sylla.
—–

Espanyol Barcelona închide luni etapa a 29-a din La Liga, în deplasarea de la Granada (21.30, DigiSport 3, Dolce Sport 3). Din păcate pentru echipa sa, antrenorul catalanilor, românul Costel Gâlcă și-a pierdut cel mai important atacant înaintea duelului, pe Felipe Caicedo.

Ecuadorianul Felipe Caicedo, 6 reușite stagionale, s-a accidentat la antrenamentul de sâmbătă: probleme musculare la coapsa stângă. Românul nu va putea miza nici pe mijlocașii săi titulari, Pape Diop și Victor Sanchez, suspendați.

Chiar și fără el, Gâlcă vrea victoria luni, pentru asta obiectivul primordial fiind să nu primească gol. Un succes l-ar depărta la 8 puncte de zona retrogradării din ”Primera”.

Costelinho s-a concentrat la ședințele de pregătire pe faza de apărare, ”cheia” meciului. Espanyol a luat gol în toate deplasările, în 23 de partide din cele 28 jucate. Este pe locul doi în clasamentul formațiilor cu cele mai slabe defensive, 54 de golrui încasate, după Rayo, 61.

“Pentru noi e un meci cheie. Întâlnim un rival direct și sper să luăm toate punctele, pentru a avea o altă perspectivă asupra finalului de campionat.”, a spus tehnicianul român duminică, la conferința de presă.

Rezultatele etapei a 29-a
Las Palmas – Real 1-2 VIDEO
Bilbao – Betis 3-1 VIDEO
Sevilla – Villarreal 4-2 VIDEO
Levante – Valencia 1-0
Rayo – Eibar 1-1
Atletico – La Coruna 3-0 VIDEO
Celta – Sociedad 1-0
Barcelona – Getafe 6-0 VIDEO
MAlaga – Gijon 1-0