Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ ”Prințul” Adi Cristea, ”adoptat” de iubita mai în vârstă! Și-a vândut mașina și s-a mutat la ea
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > EXCLUSIV/ ”Prințul” Adi Cristea, ”adoptat” de iubita mai în vârstă! Și-a vândut mașina și s-a mutat la ea

EXCLUSIV/ ”Prințul” Adi Cristea, ”adoptat” de iubita mai în vârstă! Și-a vândut mașina și s-a mutat la ea

”Prințul” Adi Cristea nu mai este de ceva timp ce era pe vremea când juca fotbal de performanță și în jurul lui roiau femeile. Nu e prima oară când spunem asta, dar acțiunile sale din ultimul timp și bârfele care se învârt în jurul lui demonstrează cu prisosință că este în cădere liberă.

Pe vremuri colecționar de trofee din rândul celor mai râvnite femei din viața mondenă a Capitalei, iar asta pentru că, pe lângă farmece, îl ajutau și finanțele, ”Prințul” Adi Cristea nu se mai poate lăuda cu așa un palmares. De aproximativ o lună, rol de iubită oficială, atât cât poate fi pentru el o femeie iubită oficială, joacă așa-numita ”Prințesa sprâncenelor”, Maria Păuna, o femeie mai în vârstă decât el și cu posibilități materiale mai răsărite decât ale fostului fotbalist în momentul de fașă. Nu-și asumă public această relație, dar oferă atâtea motive de bârfă cât nu reușea în anii în care parteneră îi era Bianca Drăgușanu, aflată în vârful unui val mediatic.

Cei doi au fost fotografiați împreună însă doar Maria a vorbit despre natura relației lor, ascunzând însă multe detalii. Ce nu știe multă lume însă este că, mai nou, Cristea poposește în vila impunătoare a afaceristei.

A luat 20.000 de euro pe mașină

Cum s-a ajuns la asta? Simplu. Umblă vorba prin oraș că ”Prințul” a găsit astfel o bună oportunitate de a mai economisi din banii din ce în ce mai puțini. Practic, după ce a pierdut apartamentul luat pe credit, într-un bloc nou din zona Titan, singura lui proprietate din ultima vreme, un BMW seria 7 a fost scos la vânzare. Cum nu prea i s-au mai legat lucrurile în ultima vreme, Adi avea nevoie de bani.

Potrivit surselor din anturajul fostului sportiv, cei 20.000 de euro obținuți pe limuzină i-au mai dat o gură de aer, însă, probabil se vor risipi la fel ca toate economiile lui de până acum. În acest context, grija pe care i-o poartă Maria Păuna, chit că este sau nu femeia vieții lui, îi pică mănușă. Dată fiind diferența de câțiva ani buni dintre cei doi, Cristea a ajuns ciuca mistourilor prin cercurile mondene bucureștene. Avizii de bârfă numesc asocierea celor doi ”adopție”, pe Cristea ”copil cu nevoi”, iar Păuna trece drept ”mamă”.

Are o fetiță dintr-o altă relație

Fotbalistul Adrian Cristea nu a fost mereu cel mai bun tată pentru fiica lui, Rania, însă fosta lui iubită, Denisa Nechifor, a știut cum să-i creeze o imagine idealistă în fața copilului. Drept mulțumire pentru că nu a încercat niciodată să-l denigreze, Cristea a încercat să nu-i creeze niciun fel de problemă acesteia.

Close
Închide
  Close