Mergi direct la conținut »
Familia lui Patrick Ekeng a primit ajutor 15.000 de euro din partea președintelui Camerunului
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Familia lui Patrick Ekeng a primit ajutor 15.000 de euro din partea președintelui Camerunului

Familia lui Patrick Ekeng a primit ajutor 15.000 de euro din partea președintelui Camerunului

Camerunul este încă sub șocul decesului fostul fotbalist dinamovist Patrick Ekeng. Președintele Camerunului, Paul Biya a oferit familiei lui Ekeng un ajutor financiar de 10.000.000 de franci CFA central-african, echivalentul a 15.200 de euro.

Suma urmează să fie împărțită între soția și mama lui Patrick Ekeng.

Asociația Fotbaliștilor Amatori și Nonamatori din România (AFAN) organizează marți seara, împreună cu jucătorii echipei FC Dinamo, o acțiune de ajutor pentru familia fotbalistului Patrick Ekeng, decedat pe 6 mai în timpul meciului Dinamo – Viitorul, disputat în Liga 1

Toți suporterii prezenți la finala Cupei României dintre Dinamo și CFR Cluj, care va avea loc marți seara, de la ora 21,30, vor putea face donații în urnele care vor fi amplasate la cele două Dinamo-mobile din apropierea Național Arena.

După meci, cele două urne vor fi predate jucătorilor de la FC Dinamo, urmând ca aceștia să trimită banii strânși către familia lui Ekeng, decedat pe 6 mai după ce a făcut stop cardiac în timpul meciului Dinamo — Viitorul, precizează AFAN, care a ținut să mulțumească anticipat tuturor celor care se vor implica in aceasta acțiune.

Conducerea FRF se gândește și ea la familia greu încercată a lui Ekeng. ”Dacă Dinamo câștigă Cupa României, în mod sigur o medalie de câștigător va fi dată în memoria lui Patrick Ekeng.

Dacă Dinamo ne solicită, noi vom oferi sprijin pentru a se crea o replică pentru a fi trimisă în Camerun. Pe banii federației. De asemenea, o să ne gândim la o formă de a sprijini familia lui Ekeng”, a precizat Răzvan Burleanu.

Close
Închide
  Close