Mergi direct la conținut »
FED CUP | Ana Bogdan a restabilit egalitatea în confruntarea României cu Rusia! Totul se decide sâmbătă
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > FED CUP | Ana Bogdan a restabilit egalitatea în confruntarea României cu Rusia! Totul se decide sâmbătă

FED CUP | Ana Bogdan a restabilit egalitatea în confruntarea României cu Rusia! Totul se decide sâmbătă

Este egalitate în confruntarea României cu Rusia din cadrul FED CUP, partidă care are loc zilele acestea la Cluj Napoca. După prima zi, Rusia și România se află la egalitate în Fed Cup, scor 1-1.

De Maria Voinea,

Ana Bogdan a adus primul punct al României, după ce a trecut de Veronika Kudermetova, scor 6-3, 6-7, 6-1. În primul meci al zilei însă, Gabriela Ruse a pierdut în fața Ekaterinei Alexandrova, scor 1-6, 4-6.

Toate meciurile sunt liveSCORE pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look Plus. 

Ruse a pierdut primul meci din carieră la FED Cup împotriva Ekaterinei Alexandrova, o jucătoare mult mai experimentată care a fructificat greșelile produse de Gabriela. 

În al doilea meci, Ana Bogdan a reușit să restabilească egalitatea. După un prim set câștigat categoric, jucătoarea noastră a oscilat în actul secund. Deși a revenit în joc la un moment dat, aceasta a cedat în tie-break. Partida s-a decis în setul secund, când Kudermetova nu a mai avut replică în fața Anei Bogdan.

„Vă iubesc foarte mult pe toți cei care ați fost prezenți astăzi în sală! Vă mulțumesc tuturor pentru sprijinul acordat. Mi-ați dat o energie incredibilă!”, a spus Ana după victorie.

Foto: GSP.ro / Raed Krishan

Close
Închide
  Close