Mergi direct la conținut »
Festivitate de decernare a trofeelor pentru performanță deosebită în sport
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Festivitate de decernare a trofeelor pentru performanță deosebită în sport

Festivitate de decernare a trofeelor pentru performanță deosebită în sport

Fundația Alexandrion organizează cea de-a doua festivitate de decernare a trofeelor pentru performanță deosebită în sport.

Canotoarele Roxana Cogianu și Andreea Boghian, gimnaști Marian Drăgulescu și Cătalina Ponor, judoka paralimpic Alexandru Bologa, spadasinele Ana-Maria Popescu, Simona Gherman, Simona Pop și Loredana Dinu, jucătoarele de tenis de masă Daniela Dodean și Eliza Samara, luptătorul Albert Saritov, handbalista Oana Manea, jucătorii de tenis Florin Mergea și Horia Tecău sunt doar o parte din sportivii ce vor fi premiati in aceasta seara.

La eveniment vor participa numeroase peronalități din lumea sportului.

Se vor acorda și premii în bani.

”Sportul este unul dintre puţinele domenii care încă mai aduc mândrie şi bucurie românilor, însă, din păcate, cu câteva excepţii, vorbim despre o zonă puternic subfinanţată. Lipsa finanţării în sport, ca de altfel, în aproape orice sector de activitate, împiedică sau, în cel mai bun caz, îngreunează obţinerea performanţei. Fundaţia Alexandrion continua si anul acesta un proiect prin care vrem să-i recompensăm şi să-i încurajăm pe sportivi şi încă sperăm că nu va fi o iniţiativă singulară”, a declarat Valentin Popescu, director de marketing sportiv Alexandrion Grup România.

va

Trofeele Alexandrion pentru sportivii anului 2016 vor fi acordate pe 8 februarie, în Sala Atlas a Hotelului Radisson Blu din București, la ora 19:30.

Close
Închide
  Close