Mergi direct la conținut »
Fostul internațional Florin Costea va semna cu ACS Șirineasa, echipă din Liga a 3-a
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Fostul internațional Florin Costea va semna cu ACS Șirineasa, echipă din Liga a 3-a

Fostul internațional Florin Costea va semna cu ACS Șirineasa, echipă din Liga a 3-a

Fostul internațional Florin Costea va semna cu ACS Șirineasa, locul 1 în Seria 4-a din Liga a 3-a, cu 18 puncte după primele șase etape.

Fotbalistul de 32 de ani și șase selecții la echipa națională a României a fost atras de proiectul echipei vâlcene, finanțate de omul de afaceri Nicoale Sarcină, care are ca obiectiv promovarea în Liga 2. ACS Șirineasa, care își dispută la Petroșani meciurile de acasă, are patru puncte peste CS U Craiova 2. 

Florin Costea a jucat la Universitatea Craiova, Steaua, Gaz Metan Mediaș, CFR Cluj, în Rusia, la Arsenal Tula, și în Irak, la FC Zakho. Ultima dată a cochetat cu echipa cipriotă de ligă secundă Othellos Athienou.

Oficialitățile locale din Valea Jiului intenționează să găsească o cale de colaborare pentru ca formația să se numească, din sezonul viitor, ACS Jiul Petroșani.

Citește și: EXCLUSIV. Mesaj de suflet pentru Alexandru Ioniță, de la fratele vicecampion european de juniori la haltere: ”Mult succes. Am încredere că vei confirma” / FOTO&VIDEO

Close
Închide
  Close