Liga 1 la fotbal, etapa a 20-a. ACS Poli Timișoara – Gaz Metan Mediaş (ora 18.00, Digi, Look, Telekom), Timișoara, stadion: “Dan Păltinişanu”.

ACS Poli – Gaz Metan Mediaş 1-1 

Au marcat: Drăghici (4) / Golubovic (47)

VIDEO AICI, AICI

REACȚII

Ionuț Popa, antrenor ACS Poli Timișoara: ”Am fost egalați dintr-o greșeală care nici în județ nu vezi. Nici pe un astfel de tern nu se poate juca fotbal. Mă deranjează că în ultimele cinci meciuri am condus și am fost egalați stupid. Nu înțeleg. Atitudinea nu vine din vorbe. Jucătorii n-au plecat din antrenament sâmbătă. Conducerea a purtat o discuție cu jucătorii și sper că odată și odată se va rezolva. Dacă n-au răbdare, să-și depună memorii la Ligă. Am plecat cu un grup la drum, ar trebui să mergem până la capăt. Mi-e lehamite să mai discut despre problemele cu care ne confruntăm. Îi batem sigur pe cei de la CFR Cluj, da, da…”.

Cristian Pustai, antrenor Gaz Metan Mediaș: ”Repriza secundă am dominat-o, după ce am mutat ofensiv. Poate am fi meritat mai mult decât un punct. E bine că n-am mai pierdut de trei etape în deplasare, dar e timpul să câștigăm. E bun și un egal. Se pare că se vede luminița de la capătul tunelului. Important e ceea ce transferăm la iarnă. Începem să arătăm din ce în ce mai bine”.

INTERVIU. România și hidrogenul verde: cât este de sustenabil și când îl vom folosi pentru transport și încălzire? „Nu ar trebui să crească factura”
Recomandări
INTERVIU. România și hidrogenul verde: cât este de sustenabil și când îl vom folosi pentru transport și încălzire? „Nu ar trebui să crească factura”

Ionuț Neagu, mijlocaș Gaz Metan: ”Ne-am dorit cele trei puncte, dar trebuie să ne mulțumim și cu un punct. Sperăm să scoatem cât mai multe puncte în ultimele două etape, iar din iarnă să ne pregătim cum trebuie pentru play-out”.

Am început bine, dar după ce conducem cu 1-0 nu ne mai iese jocul. Este al nu știu câtelea gol când deschidem scorul și nu câștigăm. Azi trebuia să câștigăm.

Melinte, fundaș ACS Poli Timișoara: ”ACS Poli Timișoara a făcut al patrulea rezultat de egalitate la rând și a ratat astfel ocazia de a egala Dinamo și CSM Poli Iași, echipe angrenate în lupta pentru play-off. Gaz Metan a mai luat un punct și a urcat pe locul 12, cu 13 puncte. Probleme financiare sunt, dar avem promisiune că se vor rezolva până plecăm în vacanță. Speră să ne întoarcem cu cel puțin un punct de la CFR Cluj, avem echipă bună și putem”.

Arbitrul George Găman a acordat 9 cartonașe galbene.

Final de meci.

Min. 47: GOL GAZ METAN, 1-1. Golubovic, intrat la pauză, a egalat la prima atingere de balon, după o fază trasă la indigo cu cea din care Timișoara a deschis scorul.

Min. 33: a început să ningă la Timișoara.

Min 4: GOL ACS POLI, 1-0. Drăghici a deschis scorul cu un șut plasat din fața porții, speculând o pasă excelentă de la Ciucur.

„Rușii și-au doborât propriul avion”. O aeronavă militară rusă s-a prăbușit în Crimeea. Imagini cu momentul în care avionul cade în mare- VIDEO
Recomandări
„Rușii și-au doborât propriul avion”. O aeronavă militară rusă s-a prăbușit în Crimeea. Imagini cu momentul în care avionul cade în mare- VIDEO

Min. 1: a început meciul.

INFO: A fost ținut un moment de reculegere în memoria observatorului Valer Șulea, fostul fundaș de la FCM Brașov și Poli Timișoara.

INFO: S-au vândut 20 de bilete. Prețurile pentru acest meci sunt:

Tribuna II – 15 lei

Tribuna I – 20 de lei

Tribuna 0 – 30 de lei

Loje – 200 de leiLiga 1, play-out, etapa 14. Gaz Metan - ACS Poli Timişoara

INFO: Soljic, gafeurul din meciul cu FCSB, nu e nici pe banca de rezerve la ACS Poli Timișoara.

Echipele de start

ACS Poli Timișoara: Straton – Crețu, Bocșan, Melinte, Străuț – Artean (cpt.), Vașvari – Al. Munteanu, Ciucur, Bârnoi – Drăghici. Antrenor: Ionuț Popa.

Rezerve: Curileac, Șeroni, Haruț, Abraw, Curjuric, Croitoru, Doman

Gaz Metan Mediaș: Greab – Popovici, Cristea, M. Constantin (cpt.), Bușu – Sîrghi, Danci, Neagu –
Romeo, Buziuc, Olaru. Antrenor: Cristian Pustai.
Rezerve: Pleșca, Tîrcoveanu, Bic, Curtean, Zderic, Golubovic, Chamed
Arbitru: George Găman.
Asistenți: Adrian Popescu, Gabriel Bârjac.

ACS Poli Timișoara

ACS Poli Timişoara şi-a îndeplinit obiectivul în meciul disputat la Ovidiu cu FC Viitorul, cu care a terminat la egalitate, scor 1-1 (Cristian Ganea 25 – Alexandru Ciucur 67). Partida a fost dominată de campioni, însă până la urmă a contat scorul final.

Bănăţenii au avut mult noroc în acest meci, iar faptul că au reuşit să revină de la 0-1 şi să smulgă un punct campioanei, este de apreciat. După 19 etape disputate, echipa antrenată de Ionuţ Popa se află pe locul 9 în clasament, cu 24 de puncte.

Cum încearcă avocații lui Mario Iorgulescu să-l scape de pedeapsa la 13 ani de închisoare. „Suferă de leziuni cerebrale din copilărie”
Recomandări
Cum încearcă avocații lui Mario Iorgulescu să-l scape de pedeapsa la 13 ani de închisoare. „Suferă de leziuni cerebrale din copilărie”

Timişorenii sunt neînvinşi în ultimele 4 etape, având o victorie cu Astra Giurgiu (2-1, acasă) şi trei rezultate consecutive de 1-1 cu Juventus București (deplasare), FC Botoșani (acasă) şi FC Viitorul (deplasare). “Alb-violeţii” sunt la 7 puncte de locul 6, ultimul de play-off, ocupat de FC Viitorul. Aceasta a pierdut sâmbătă la Craiova, astfel că bănăţenii sunt obligaţi să câştige meciul cu Gaz Metan Mediaş, pentru a se apropia la 4 puncte de campioană.

În acest final de an, ACS Poli Timişoara va mai juca luni, cu Gaz Metan Mediaş (acasă), CFR Cluj (deplasare) şi Dinamo Bucureşti (acasă). Jucătorii nu au pierdut niciun meci în ultimele 4 etape, însă nu au un moral prea bun, pentru că au 3 remize consecutive, iar joi, au fost eliminaţi din optimile Cupei României de FCSB, care s-a impus la Timişoara cu scorul de 3-0 (Harlem-Eddy Gnohéré 34 penalty, Cătălin Golofca 55, Daniel Benzar 90+2).

În plus, au refuzat să intre în cantonament, până la plata datoriilor financiare. Gazdele nu pot conta în meciul cu Gaz Metan Mediaş pe fundaşul central Alin Şeroni şi fundaşul stânga Alexandru Țigănașu, care sunt accidentaţi.

Echipa probabilă

Straton
Creţu, Melinte, Cânu, Ciucur
Artean, Vaşvari
Al. Munteanu, Šoljić, Bârnoi
Abraw

Antrenor: Ionuţ Popa

Gaz Metan Mediaş

Gaz Metan Mediaș a terminat la egalitate cu FC Voluntari, 1-1, pe teren propriu, în cadrul etapei a 19-a a Ligii 1 Betano. Atacantul bosniac Bojan Golubović (72) a deschis scorul pentru ardeleni, însă ilfovenii au egalat la scurt timp prin Adrian Bălan (75).

Gaz Metan a ratat ocazii de gol prin Denis Olaru (18) și Milan Mitić (70 bară), în timp ce FC Voluntari a irosit situații prin Laurențiu Marinescu (6), Adrian Bălan (12), Vlad Olteanu (43), Petre Ivanovici (47). După 19 etape disputate, echipa antrenată de Cristian Pustai se află pe locul 13, la egalitate de puncte cu Sepsi Sfântu Gheorghe, ambele având 12 puncte.

În acest sezon, medieşenii nu mai au cum să se salveze de la retrogradare decât la baraj, dar pentru asta vor trebui în play-out să se claseze peste Sepsi Sfântu Gheorghe şi Juventus Bucureşti. În ultimele 6 etape, “gaziştii” nu au câştigat niciun meci, având 3 egaluri şi 3 înfrângeri. Atacul şi-a mai revenit un pic, Bojan Golubović reuşind să înscrie pentru Gaz Metan, după o pauză de 5 etape.

Jucătorii au un moral bun, pentru că au reuşit miercuri să se califice în sferturile de finală ale Cupei României, eliminând-o, în deplasare, pe CS Mioveni, cu scorul de 1-0 (Roberto Romeo 12). În ultimele 3 meciuri ale acestui an, “alb-negrii” vor mai juca cu ACS Poli Timişoara (deplasare), CS Universitatea Craiova (acasă) şi Concordia Chiajna (deplasare).

În tur, Gaz Metan a pierdut pe teren propriu partida cu ACS Poli Timişoara, cu scorul de 2-0. Ardelenii vor încerca luni să obţină un rezultat pozitiv pe stadionul “Dan Păltinişanu” şi să-şi ia revanşa în faţa bănăţenilor. Oaspeţii nu au jucători accidentaţi sau suspendaţi pentru meciul de la Timişoara, cu excepţia închizătorului sârb Milan Mitić, care s-a operat la menisc, urmând a lipsi o perioadă mai lungă. Faţă de partida cu FC Voluntari, va reveni după o etapă de suspendare stoperul Cristian Sârghi.

Echipa probabilă

Greab
R. Romeo, M. Constantin, Sârghi, De Vriese
I. Cristea, I. Neagu, Danci
Chamed, Olaru, Târcoveanu

Antrenor: Cristian Pustai

Meciurile all-time din Liga 1 Betano disputate la Timişoara:

05.08.2013: ACS Poli Timişoara – Gaz Metan Mediaş 2 – 1 (Etapa 3)
Au marcat: 1-0 Szabolcs Székely (43), 1-1 Ionuţ Buzean (74), 2-1 Szabolcs Székely (80)

06.02.2017: ACS Poli Timişoara – Gaz Metan Mediaş 1 – 1 (Etapa 22)
Au marcat: 1-0 Cătălin Doman (66), 1-1 Alexandru Buziuc (76)

20.04.2017: ACS Poli Timişoara – Gaz Metan Mediaş 1 – 0 (Etapa 7, play-out)
A marcat: Bogdan Străuţ (88)

SURSA: sport24h.ro


Citește și: Serial Libertatea,”Ultima tonă. Am fost mineri la Uricani”. O lume care dispare și lasă în urmă vieți înecate cu praf negru de cărbune…

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Amenda uriașă pe care trebuie să o plătească un român care stă la curte. Sub nicio formă n-ai voie să faci așa ceva
FANATIK.RO
Amenda uriașă pe care trebuie să o plătească un român care stă la curte. Sub nicio formă n-ai voie să faci așa ceva
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Viva.ro
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Mesajul Regelui Charles după ce nora sa, Kate Middleton, a anunțat că are cancer. Sunt trei cazuri de cancer la Casa Regală
Libertateapentrufemei.ro
Mesajul Regelui Charles după ce nora sa, Kate Middleton, a anunțat că are cancer. Sunt trei cazuri de cancer la Casa Regală
Șoc în tenis: Novak Djokovic s-a despărțit de omul alături de care a luat jumătate dintre Grand Slam-uri. Ce mesaj a avut sârbul
GSP.RO
Șoc în tenis: Novak Djokovic s-a despărțit de omul alături de care a luat jumătate dintre Grand Slam-uri. Ce mesaj a avut sârbul
Orașul din România pe care vin să-l vadă mii de turiști străini. Bucureștiul nu mai e în topul preferințelor
FANATIK.RO
Orașul din România pe care vin să-l vadă mii de turiști străini. Bucureștiul nu mai e în topul preferințelor
O dronă militară s-ar fi prăbușit în Brăila. Localnicii au filmat-o când a trecut peste casele lor. VIDEO
Știrileprotv.ro
O dronă militară s-ar fi prăbușit în Brăila. Localnicii au filmat-o când a trecut peste casele lor. VIDEO
Ce s-a aflat despre Liviu Moroiu de la 'Chefi la cuțite'. Bucătarul a refuzat cuțitul de aur de la chef Ștefan Popescu!
Unica.ro
Ce s-a aflat despre Liviu Moroiu de la 'Chefi la cuțite'. Bucătarul a refuzat cuțitul de aur de la chef Ștefan Popescu!
Acuzat că a uitat limba română, Răducioiu spune adevărul din spatele episodului bizar: "Evident că lumea a rămas şocată. Nu am vrut să jignesc" | EXCLUSIV
Orangesport.ro
Acuzat că a uitat limba română, Răducioiu spune adevărul din spatele episodului bizar: "Evident că lumea a rămas şocată. Nu am vrut să jignesc" | EXCLUSIV
"M-a înșelat. Mi-a luat casa!" Administratora unui bloc din Capitală, înjunghiată până la moarte de un vecin. Un martor a povestit șocat filmul crimei
Observatornews.ro
"M-a înșelat. Mi-a luat casa!" Administratora unui bloc din Capitală, înjunghiată până la moarte de un vecin. Un martor a povestit șocat filmul crimei
Horoscop 29 martie 2024. Săgetătorii au nevoie de o foarte bună organizare, în care interesele lor să fie pe primul loc, dar nu interesele imediate
HOROSCOP
Horoscop 29 martie 2024. Săgetătorii au nevoie de o foarte bună organizare, în care interesele lor să fie pe primul loc, dar nu interesele imediate
RECOMANDĂRI