Mergi direct la conținut »
Frații Stoica, bi-interviu de excepție! Lucruri neștiute despre cei doi / VIDEO
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Frații Stoica, bi-interviu de excepție! Lucruri neștiute despre cei doi / VIDEO

Frații Stoica, bi-interviu de excepție! Lucruri neștiute despre cei doi / VIDEO

Andrei și Bogdan Stoica, două dintre vedetele Superkombat, au fost protagoniștii unui bi-interviu spectaculos înaintea galei care va avea loc pe 23 mai, la Sala Polivalentă.

Andrei, campion mondial Superkombat, și Bogdan, fost campion mondial al promoției numărul unu din Europa în materie de K1, au lăsat deoparte, pentru câteva minute, încrâncenarea din timpul antrenamentelor premergătoare galei de sâmbătă, 23 mai, de la București și au răspuns întrebărilor SportNews, unele amuzante sau altele care i-au pus în încurcătură.

Bogdan Stoica se va lupta sâmbătă, la Sala Polivalentă, într-un Super Fight la categoria cruiser (-92 g) cu Ibrahim Giydirir (Turcia), în timp ce Andrei Stoica îl va înfrunta tot sâmbătă seară la Superkombat București pe Thomas Alizier (Franţa) într-un Super Fight la categoria super cruiser (-95 kg).

[responsive-video player=”youtube” identifier=”WOOtQ1DVi6k” autoplay=”0″]

Promoţia Superkombat revine la Bucureşti, pe 23 mai, la Sala Polivalentă, cu un spectacol care se anunță incendiar. Evenimentul, care va transmis LIVE VIDEO pe SportNews.ro, va putea fi urmărit în direct în 90 de ţări.

Dintre luptătorii români care se vor lupta la Superkombat București, pe lângă frații Stoica,  nu vor lipsi deţinătorul centurii mondiale “New Heroes”, ploieşteanul Amansio Paraschiv, noul star al diviziei uşoare Cristi Spetcu, Cristian Milea, Ciprian Şchiopu, Cristian Ristea, dar şi una dintre cele mai spectaculoase apariţii din ringul Superkombat, ciobanul din Coarnele Caprei, Bogdan Năstase.

Înregistrări și reportaj de la slujba de exorcizare a „părintelui” Pomohaci, unde vin în continuare sute de oameni
Recomandări

Înregistrări și reportaj de la slujba de exorcizare a „părintelui” Pomohaci, unde vin în continuare sute de oameni

Pe lângă spectacolul din ring, fanii prezenţi pe 23 mai la gala de la Bucureşti vor avea parte şi de momente artistice. În plus, în prima parte a evenimentului, cei mai buni luptători din ţară, reprezentând toate ramurile sporturilor de contact, printre care MMA, kempo, kyokushin sau box, vor lupta pentru a câştiga un loc în elita Superkombat. Astfel, Mădălin Crăciunică, Mirel Iacob, Cosmin Ionescu, Adrian Giurgiu, Claudiu Bădoi, Andrei Ostrovanu, Ionuţ Stanciu, Costin Mincu, dar şi absolventa de teologie şi totodată campioana mondială la kempo Cristiana Stancu sunt gata să bifeze un nou eveniment spectaculos.

Biletele pentru Superkombat World Grand Prix București costă între 20 şi 300 de lei, fiind disponibile AICI, în magazinele Orange, Vodafone şi Domo, dar şi la casele Sălii Polivalente.

VIDEO: ROBERT HANCIAREC

Close
Închide
  Close