Mergi direct la conținut »
GALERIE FOTO / Cum arată Catălin Moroșanu, după ieșirea din spital. Nu ghicești unde a făcut primul drum! Primele imagini cu ”Moartea din Carpați”, în articol Galerie foto
3imagini
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > GALERIE FOTO / Cum arată Catălin Moroșanu, după ieșirea din spital. Nu ghicești unde a făcut primul drum! Primele imagini cu ”Moartea din Carpați”, în articol

GALERIE FOTO / Cum arată Catălin Moroșanu, după ieșirea din spital. Nu ghicești unde a făcut primul drum! Primele imagini cu ”Moartea din Carpați”, în articol

Au apărut primele imagini cu luptătorul K1 Cătălin Moroșanu, 34 de ani. Joi seară, moldoveanul a ajuns la spital, după meciul cu Daniel Sam, 37 de ani, disputat în gala Dynamite Fighting Show. Moroșanu a învins, dar loviturile încasate de la Sam au lăsat urme pe corpul ieșeanului. Românul a fost suspect de fracturi costale și a avut nevoie de investigații. Acum, este în afara oricărui pericol.

De Daniel Conțescu,

A revenit la Athos după 5 ani

Moroșanu a ieșit din spital, iar primul drum l-a făcut la biserică. Mai exact, a mers pe Muntele Athos, unde a plecat pentru a se liniști. A ajuns ieri la destinație, iar pelerinajul va dura circa o săptămână (ieșeanul a mai fost pe Athos în 2014). Imaginile intrate în posesia Libertatea îl arată pe ”Moro” cu nasul julit și cu o umflătură sub ochiul drept, semn al durității contactului cu pumnii și picioarele lui Daniel Sam.

Britanicul l-a pus la podea în prima repriză

Cătălin Moroșanu și-a luat revanșa în fața lui Daniel Sam, în lupta de joi. Însă, victoria s-a obținut cu sacrificii. „Moartea din Carpați” le-a dat emoții spectatorilor din Cluj chiar în prima repriză, când englezul de aproape 2 metri și 123 de kilograme l-a pus la podea cu un genunchi direct în plex.

Cătălin Moroșanu a spus, la finalul luptei: ”Îmi vine să plâng. Este ultimul meu meci în România, mă bucur că am luptat aici, în Ardeal, alături de voi”. Nimic despre mult-așteptatul duel cu guralivul Daniel Ghiță.

Salbă de victorii

După succesul cu Sam, Moroșanu a ajuns la 48 de victorii, dintre care 28 obținute înainte de limită, și 11 înfrângeri. De cealaltă parte, britanicul a suferit a 17-a înfrângere din carieră.

De menționat că, ajuns la spital, Moroșanu a stat pe mâinile medicilor până la 4.00, scria prosport.ro. S-a presupus chiar că ar putea avea probleme grave, însă doctorii l-au liniștit.

Close
Închide
  Close