De Ciprian Iana,

Tehnicianul de la FC Viitorul a anunțat, joi seara, după meciul Viitorul – Astra 0-1, că va rămâne la clubul constănțean sau va pleca să antreneze în străinătate, în nici un caz nu dorește să devină selecționer al României.

„Rămân la clubul meu, aici. Nu mai poate fi o colaborare acasă. S-a pus capăt. Ori rămân aici, ori plec în străinătate. Doresc să fac copii. Ăsta e destinul. Mi-am dat seama că sunt mic, nu sunt competitiv”, a declarat Gică Hagi în cadrul unei conferințe de persă.

”Regele” a continuat: ”Toți copiii ăștia sunt români, genetic sunt buni, dar nu au un mediu bun, nu e mediul pe care l-am avut noi. Acasă, doar aici la clubul meu stau. Merg cu destinul meu. Mi-am dat seama că așa e în România. În față, te pupă toți, dar ce e în spate…”

Hagi a conchis, supărat: ”Asta e tradiția noastră. Mi-am băgat toți banii mei în copii. Atât pot să fac”.

În locul lui Cosmin Contra care și-a înaintat demisia, Federația Română de Fotbal l-a numit selecționer pe 26 noiembrie pe Mirel Rădoi, fostul antrenor de la naționala U 21.

Mai mult, Gică Hagi a mai fost o dată ”sărit din schemă” de oficialii FRF, vinerea trecută, la evenimentul tragerii la sorți a grupelor de la Euro 2020 organizat în București, la ”Romexpo”.

”Regele” n-a fost invitat la eveniment, ulterior șeful FRF, Răzvan Burleanu, publicând o scrisoare deschisă în care s-a scuzat față de fostul mare fotbalist.

Citeşte şi:

Cosmin Contra, scrisoare de adio către fanii naționalei: ”Am învățat enorm și am căpătat prieteni căliți alături de mine prin focurile unei presiuni incredibile”

Cum se ajunge la Cupa Mondială 2022. România, șanse minime de calificare

Gigi Becali renunță la 13 jucători de la FCSB. ”Dacă mă mai gândesc, poate îl scot și pe al 14-lea”

Simona Halep, despre retragerea din tenis: "Sincer, chiar am vorbit cu fratele meu despre asta"
GSP.RO

Simona Halep, despre retragerea din tenis: "Sincer, chiar am vorbit cu fratele meu despre asta"

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială
HOROSCOP

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială