14 Noi. 2017 18:16

Gigi Becali se laudă din nou: ”O să fim iar Steaua. Câștig toate procesele!”

Distribuie

Gigi Becali se laudă din nou: ”O să fim iar Steaua. Câștig toate procesele!”. Gigi Becali se laudă, periodic, că va câștiga înapoi numele și emblema pierdute prin decizii irevocabile, invocând alte procese, deși singura cale ar fi să se înțeleagă cu Armata.

Gigi Becali a mai spus și în urmă cu câteva luni că va redobândi numele, dar echipa se numește tot FCSB. Acum și-a mai acordat singur un termen de 6 luni, deși și atunci îi va fi impossibil să recapete numele și sigla, fiindcă hotărârile instanței au fost definitive.

Gigi Becali se laudă din nou: „Cum să ceară 37 de milioane?!'

„În 5-6 luni o să fim din nou Steaua, staţi liniştiţi. Câştig toate procesele. O să vedeţi. În câteva luni se rezolvă. Cum să ceri atâţia bani? Un club, cu tot patrimoniul, se vinde cu câteva milioane de euro. Cum să ceară CSA 37 de milioane pentru o marca licențiată?

Cine preia echipa Armatei dacă vine în Liga 1? Nu vedeţi că la Dinamo nu vrea să vină nimeni', a spus Gigi Becali pentru TV Digi Sport.

Din 2014 încoace a început un șir interminabiil de scandaluri și de procese între Becali și Armată. Sigla și numele au revenit Armatei, care a înființat din vara anului 2017 o altă echipă, CSA Steaua. Dar Becali a proorocit desființarea rapidă a noii entități create de Marius Lăcătuș.

În prezent, mai există un proces pentru cele 37 de milioane de euro cerute despăgubiri de Armată.

În privința palmaresului nu s-a pronunțat nicio instanță, iar FRF, LPF și UEFA recunosc echipa lui Becali drept continuatoarea de drept a Stelei.

Legendele s-au rupt în două, între cele două cluburi. Iar suporterii în trei: unii au mers tot după formația lui Becali, alții după CSA, iar cei mai mulți, scârbiți, au uitat de fotbal.

CITEȘTE ȘI: 

UPDATE. Dosarul Tel Drum: Liviu Dragnea este urmărit penal! Care sunt acuzațiile / VIDEO

 

Loading...
Comentarii