Mergi direct la conținut »
Incredibil! Câte bilete le oferă Barcelona fanilor lui Atletico
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Incredibil! Câte bilete le oferă Barcelona fanilor lui Atletico

Incredibil! Câte bilete le oferă Barcelona fanilor lui Atletico

"Finala" actualei ediţii din Primera Division este programată sâmbătă, la ora 19.00, în direct la Digi Sport 1. Pe stadionul ”Nou Camp”, FC Barcelona primeşte vizita liderului Atletico Madrid şi are nevoie de victorie pentru a câştiga titlul. În acest moment, catalanii sunt pe locul 2, la 3 puncte în spatele madrilenilor, iar în partida tur din capitala Spaniei, scorul a fost egal, 0-0.

Cu trei zile înaintea partidei, conducătorii grupării „blau-grana” au declanşat războiul psihologic. Conform celor de la Sky Sports, catalanii au oferit suporterilor lui „Atleti” doar 447 de bilete. În condiţiile în care regulamentul prevede că un club este obligat să ofere suporterilor oaspeţi 10% din capacitatea stadionului şi ”Nou Camp” are 98.787 de locuri, în mod normal ”plăpumarii” ar fi trebuit să primească 9.878 de bilete.

Pe „Nou Camp”, ca pe Giuleşti

Situaţia suporterilor lui Atletico seamănă cu cea a suporterilor care merg în deplasare de pe stadionul Giuleşti, la meciurile cu Rapid. Datorită capacităţii reduse a stadionului şi a lucrărilor de modernizare a peluzei de lângă teatrul Giuleşti, aceasta este închisă, iar oaspeţii primesc în jur de 400 de bilete. Acest lucru a provocat nemulţumirea suporterilor adverşi, indiferent că a fost vorba de Steaua, Dinamo sau cei din provincie.

 

Close
Închide
  Close